Smart Gel Alkohol Desinfektionsmiddel Hånd Sanitizer Automatisk Sensor sæbedispenser 700 ml vægmonteret sæbedispenser

  • Anmeldelser
  • På lager
kr79.84 kr55.89

Tags: grøn isopropylalkohol, mænd hånd sanitizer, hand sanatizer dispenser, vand desinfektion, hånd sanitizer gel, antiseptisk gel f, desinficere sprøjte, lov alkohol dispenser, scissor sanitizer, side sanit.

Funktioner:

1. Rent og sikkert: Den indbyggede intelligent infrarød bevægelsesføler af det produkt, der har en stærk anti-indblanding evne, følsomme detection-funktion, automatisk og ikke-kontakt-drift, som kan undgå sekundær cross-infektion.

2. Let at bruge: produktet er vægmonteret, drevet af 4 AA-batterier, ingen ledninger, let at installere, med LED-indikator, mere praktisk at bruge i nat.

3. Høj kvalitet i materialer: produktet er lavet i ABS materiale, som er ikke-giftige, varme-resistente og ridsefast, holdbar, og den gennemsigtige beholder giver brugerne mulighed for at kontrollere kapacitet og nemt rengøre det.

Beskrivelse:

Dette produkt er en smart hånd sanitizer med en bred vifte af anvendelser, der er egnet til brug i badeværelser, køkkener, skoler, hospitaler og andre steder, er sikre og sunde.

Specifikationer:

Kapacitet: 700 ml

Størrelse: 110*100*185 mm

Strømforsyning: 4 x AA-batterier / Mikro-USB-5V 1A

Induktion distance: 0-8cm

Materiale: ABS+SOM

Vægt: 500g

Farve: Hvid

Pakke Inkluderet:

1* Hånd sanitizer + tilbehør

1* Instruktion

Bemærkninger:

1. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2. Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.


  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Plast