To-I-En Dispenser Opbevaringsboks Flydende Vaskemiddel Container Svamp Drainboard Sæbe Holder Til Køkken Badeværelse

  • Anmeldelser
  • På lager
kr46.59 kr39.58

Tags: golden svamp holder, værne om svamp holder, dispenser til køkken med svamp, mosodo svamp holder, konkac svamp holder, dosér, dispensere sæbe, vintage svamp holder, vaskemiddel svamp, køkken sæbe.

Bullet Punkter:

1、Premium Materiale: De to-i-én opvaskemiddel beholder er lavet af øko-venligt materiale, PE+ABS materiale, ikke-giftige, lugtfri, og det har den rene farve for at vise, at forbedre atmosfæren af køkken.

2、Let at Bruge: produkt features opbevaring indrykning til at gemme klude, børster, der gør dit storage lettere og mere organiseret, og gør beholder selv mere bekvem at bruge.

3、Praktisk Design: Åbn topdækslet, kan du hælde væsken i beholderen, og dets mund er stor til, at det ikke er let at lække, og væsken i, at det kan blive presset ud med et enkelt tryk.

4、Skridsikker Fordel: Fortykket bunden af produktet forhindre den fra at glide.

5、pladsbesparende: De to-i-en dispenser og opbevaring boks er designet til den snævre plads i køkkenet, hvilket er pladsbesparende.

Specifikationer:

Navn: To-i-en Dispenser og opbevaringsboks

Materiale: PE+ABS

Farve: grå

Størrelse: om 160x75x210mm/6.30*2.95*8.27 i

Anvendelsesområde: køkken, servante, badeværelse rack

Packing Liste:

1*To-i-en Dispenser og opbevaringsboks

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Forsendelse address4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.5. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse, inden 60 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!6. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. 1 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen). 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.


  • Funktion: Dispenser Opbevaringsboks
  • Materiale: Andre
  • To-I-En Dispenser Opbevaringsboks: Flydende Vaskemiddel Container
  • Passer til: køkken, servante, badeværelse rack