NUX KOMP CORE DELUXE-Kompression Effekt-Pedal True Bypass til Elektrisk Guitar

  • Anmeldelser
  • På lager
kr450.56 kr428.04

Tags: nux, guitar nux, effekt guitar, fliser, pedal atlantic nux, delux elektrisk guitar, guitar-pedal, guitar pedalboard, pedal-drevet core nux, controller nux loop kerne.

NUX KOMP CORE DELUXE-Kompression Effekt-Pedal True Bypass til Elektrisk Guitar

Multi-funktion analog kompressor pedal med en bred vifte af kompressor toner

Du vil have en kompressor, der ikke farver lyden?

Komp Core Deluxe er en multi-funktion analog kompressor pedal med en bred vifte af kompressor toner. 3 forskellige klip tilstande og præcise drejeknapper giver en bred vifte af smag.Sustain, Angreb og Blend drejeknapper giver dig mulighed for at have en god kontrol perspektiv på signalet, og du kan give en god sustain med lav støj og juster indgangsfølsomheden præcist.

Nux Komp Core Deluxe kan være så gennemsigtig, eller som squishy, som du kan lide.

En volumenknap og en blanding knap til at bringe ind eller ud af den oprindelige tørre signal og er en simpel 3-vejs mini skift for at vælge komprimering intensitet, uden lyd, farve kommer sammen.

Klip Mode - Classic-Kompression

Lavt output, pick-ups ikke ramt tærsklen, ved hjælp af Komp Core Deluxe på Klip Tilstand passer til single-coil guitarer bedre.

Ren Tilstand og Normal Tilstand

Output humbucker pickupper slam kompressoren grænser for hårdt, Clean Mode er perfekt til udjævning af lyd, ingen grimme pigge på alle frekvenser.Normal Tilstand kompression er niveauet justeres mellem Klip og Ren kompression niveauer, kan det vælges til mid-ud pickup systemer.

Blend Kredsløb

Hvis du har brug for fuld komprimering, Komp Core Deluxe kan gøre det.Men når blend-knappen er sat til klokken 12, det gør sin magi til at holde pedalen altid på, og ikke engang squash din lyd med kompression.Det betyder, at det er meget gennemsigtig og blandet med guitar signal.Det fungerer også fint som en clean boost, om du kan bruge det til dette formål.

Komp Core Deluxe vil tilføje en fantastisk indvirkning på at din tone og giver uendelige opretholde.

Uanset om din guitar lydstyrken er lav eller høj, eller uanset hvor du spiller, Komp Core Deluxe tilføjer en fantastisk støtte, og holder det for evigt.Det lyder som den bedste del af en sang, som ingen ønsker at ende.

Funktioner:

For at øge komforten af at spille højt håndtag, forbedre tonen

For at give vacuum tube sound box som lyd og lyd tykkelse

Tre - sektion-komprimering gate design, intuitiv betjening

Hardware ægte pass-through

USB-firmware opgradering

Specifikation:

Farve: Sort

Materiale: Plast,Metal

Vægt: Ca. 396g


  • Type: Effekter
  • Mærke: musedo