Daphon DF2210 Guitar og Wah-Wah-Pedal Til El-Guitar Spillere DJ Med Gratis Stik

  • Anmeldelser
  • På lager
kr276.36 kr207.26

Tags: mg 300 nux, diy-iem, baseffekt, pedal wha, midi pedal, electric guitar kit micro, wah pedal, fliser, guitar-pedal, jazz vælge.

Daphon DF2210 Guitar og Wah-Wah-Pedal Til El-Guitar Spillere DJ Med Gratis Stik

Funktion:

Daphon mærke har været på markedet i mere end 20 år.Professionel producent af elektrisk guitar-effekt-pedal,Forstærker og nogle tilbehør.

Emne: Plast volumen Pedal

Daphon mærke har været på markedet i mere end 20 år.Professionel producent af elektrisk guitar-effekt-pedal,Forstærker og nogle tilbehør.

Den DF2210 leverer den klassiske wah-wah-effekten ses så ofte i rock og blues musik og gjort berømte af Jimi Hendrix.En wah wah ' en tilføjer en ny dimension til din guitar at spille på at lave lyde og riffs, der aldrig var muligt, det er muligt.

Pedalen drift er glat som du feje gennem en bred vifte af wah-effekten".En on/off-knappen under de bevægelige pedalen styrer, om wah-effekten er aktiveret.Denne on/off-knappen er tændt ved at trykke på pedalen hele vejen ned (forward), hvilket gør det muligt at uden problemer skifte mellem rene og wah wah under udførelsen.

En meget anstændig klingende wah-wah-pedal, der svarer til den CryBaby lyd, men kun en brøkdel af prisen.En wah wah pedal er et must for enhver guitar

Fordel:

Ren lyd

Fabrikken, der leveres direkte

Engrosprisen vil blive gav, hvis mængden er ok

God feedback fra brugerne

Specifikation:

Klassiske Wah-Wah-effekten (Jimi Hendrix)

on / off knap, der er kontrolleret af foden!

Inkluderer et 9v batteri

Kan acceptere 9v DC strøm via 1/8" (3,5 mm) stik.

Brugervenlighed: det er en temmelig lige fremad pedal.Dens let at få den lyd, du vil have ud af det.Det er en fremragende pedal for begyndere, men det eneste problem er, at du er nødt til at bøje sig ned og bruge din hånd til at Skifte fra pedalen.Der kan fastsættes med en lille smule arbejde.Tager omkring 30 sekunder.Der er ingen manual, det er ikke nødvendigt, det er en meget enkel Wah pedal

Lyd: Det bliver ordentlig lyd ud af det.Bedre end nogle Wah pedaler og i betragtning af dens den billigste Wah pedal, du kan få, jeg var meget tilfreds med det.Det er ikke støjende, og det ikke har en crackly lyd ud af det.Dens en tyk fyldig klang.Det har ikke en masse forskellige lyde, men til den pris, du betaler sine gode.

Pålidelighed og Holdbarhed: Hvis jeg var spiller en koncert ville jeg nok bruge dette, hvis jeg havde ingen andre Wah pedal.Hvis jeg justerede et stykke af gummi-det ville blive til en fodpedal, og så ville jeg nok bruge det.Hvis jeg havde en anden Wah pedal ville jeg nok vælge, at man selv.

Samlet Indtryk: jeg spiller en masse af rock-musik, og det lyder til gud med det.Jeg var ganske tilfreds med, fordi dens virkelig god værdi.Jeg har spillet i et år nu, dette er min første pedal, og jeg var meget tilfreds med det.Hvis det faret vild jeg ville købe en anden en, eller måske købe denne ene midlertidigt, mens man sparer op til en anden.

Pakke Liste:

1 X Effekt Pedal

1 X Brugervejledning

1 X Gratis Kabel


  • oprindelsessted: Kina
  • Produkt navn: 1511A
  • Type: Effekter
  • Mærke: GETMUSIC
  • Vægt: 620g
  • Model-Nummer: MU0305