El-Spot Svejser 230V Bærbare Håndholdte Svejsning Tip Pistol 2.0 +2.0 mm

  • Anmeldelser
  • På lager
kr2 754.32 kr2 478.89

Tags: maskinen svejse mini, svejse, svejser, sunkko, laser svejsning maskine, spot svejse, inverter svejse maskine, dental stedet svejser, punkt svejser, plast svejsning maskine kit.

Produkt Beskrivelse

230V El-Spot Svejser

En udmærket pålidelig professionel vifte af stedet, svejsere, det giver hurtig, konsekvent stedet svejsninger med minimal træthed hos føreren.Imponerende liste over almindelige funktioner, herunder fuldt justerbar tip tryk, lys og yderst velafbalanceret konstruktion.Holdbar Svejsning Tips Særskilt Kontrolpanel, Der Kan Udskiftes Af Svejsning Tips Kompakte Størrelse

Specifikationer: Spænding: 230V Antal Stedet Svejse Tykkelse: 2.0 +2.0 mm Luftbårne Støj Niveau: Fremskrivning af Våben: 120mm Forsinket Netsikringer: 25A Min.hviletid Mellem Svejsninger: 20 sekunder Maksimale klemkraft: 120kg Størrelse: 440 x 100 x 185mm

Pakkens Indhold: 1x Electic Stedet Svejser 1x Tilbehørssæt Nøgle Funktioner

Holdbar Svejsning Tips

Svejsning tips er konstrueret af høj kvalitet stål for at få den perfekte svejse, Det er let at svejse sammensætte materialer af metal med en anvendt punktsvejsning tykkelse 2,0 +2,0 mm.

Forskellige Kontrolpanel

Med en tydelig panel, du vil være i stand til at fungere uden problemer.Der er par af tilstande for dit valg, nem og enkel at bruge.

Bærbare Håndgreb

Udstyret med en bærbar håndgrebet.Når man bruger maskinen, skal håndgrebet hjælper dig med at holde det stramt og ubesværet, der giver præcision og stabilitet.

Udskiftelige Tips Svejsning

Spot svejser kommer med et par ekstra svejsning tips til flere anvendelser.Simpelthen twist tips ud, når de er klar til at blive udskiftet, og skrue på den nye.

Kompakt Størrelse

Det er stort nok til at udføre svejsning, og også kompakt at opbevare, når den ikke er i brug; ikke tage op mange steder.

Hængende Rem

Der er en hængende rem på listen,også.Du kan hænge den rundt om halsen, når du ønsker at bruge eller bære maskinen, så du ikke behøver at holde det hele tiden.

Funktioner og Detaljer 【SVEJSNING TYKKELSE:2.0 +2.0 mm】- Svejsning tips er konstrueret af høj kvalitet stål for at få den perfekte svejse, Det er let at svejse sammensætte materialer af metal med en anvendt punktsvejsning tykkelse 2,0 +2,0 mm. 【FORSKELLIGE KONTROLPANEL】- Med en tydelig panel, du vil være i stand til at fungere uden problemer.Der er par af tilstande for dit valg, nem og enkel at bruge. 【UDSKIFTELIGE SVEJSNING TIPS】 Stedet svejser kommer med et par ekstra svejsning tips til flere anvendelser.Simpelthen twist tips ud, når de er klar til at blive udskiftet, og skrue på den nye. 【KOMPAKT STØRRELSE】- Det er stort nok til at udføre svejsning, og også kompakt at opbevare, når den ikke er i brug; ikke tage op mange steder. 【HÆNGENDE REM】- Der er en hængende rem på listen,også.Du kan hænge den rundt om halsen, når du ønsker at bruge eller bære maskinen, så du ikke behøver at holde det hele tiden.


  • Maksimal Klemkraft:
  • Størrelse: 440 x 100 x 185mm
  • Forsinket Netsikringer:
  • Spænding: 230V
  • Fremskrivning af Våben:
  • Antal Stedet Svejse Tykkelse:
  • Model-Nummer: HJSBJPJ230VDHQ001V2
  • Min.hviletid Mellem Svejsninger:
  • Luftbåren Støj Niveau: