Lt. Fersken AB SS3 At SS30 Nail Art Ikke Hotfix Skinnende Rhinestones 288-1440pcs Løs Strass Til Dekorationer

  • Anmeldelser
  • På lager
kr44.54 kr36.10

Tags: taske shayk, bandheads, taske røget, autotyper, taske sprei, kurv bo, 2110 tag, bk motorer, birthgift.

Nail Art Rhinsten

Nail art rhinsten, hvad der er den lim, for miljøbeskyttelse , er primært brugt til nail art, tasker, sko og colthes.Den flade bund af sten uden lim opbakning, og Det skal være limet til objektet .

Materiale: Man-made Crystal glas

Størrelsesguide

Rhinestones er dimensioneret ved at anvende udtrykket "ss", eller sten størrelse, efterfulgt af et nummer for at angive størrelsen (e.g.SS8 svarer til 2,3 mm, SS10 er 2,8 mm).SS er mere almindeligt anvendt til beklædning, mens PP (eller perle plade) anvendes til smykker.

Farver

Crystal clerar, Farve rhinestone, Crystal AB og Farve AB.Krystalklare kommer fra det originale glas farve uden anden farve, folk vurdere kvaliteten altid er baseret på den krystalklare farver, farve rhinestones er fra de farvede glas materiale, cuted efter afkøling.AB (Aurora Borealis) belægninger på crystal og farve rhinestone kan gøre stenene skinne som Aurora Borealis.I kinas marked kvaliteten af krystal faldet på grund af at folk kraftigste Anmode om en lav pris, AB farver er mere og mere behov for i stedet for den oprindelige farve.

Om " Feilang Rhinestones "

Koncentrere sig om at opbygge et kendt mærke, vi 're, gøre en indsats for at gøre den stabil kvalitet i henhold til vores teknologi, vi selv skære og farve gør stadig brug for flere forbedringer.Vi vil skabe en professionel køber-kanal for hele verden købere.

Produkter Beskrivelse

SS3=1440pcs SS4=1440pcs SS5=1440pcs SS6=1440pcs SS8=1440pcs SS10=1440pcs SS12=1440pcs SS16=1440pcs SS20=1440pcs SS30=288pcs SS34=144pcs SS40=144pcs SS50=144pcs

Mix 8 Size = 1404pcs/bag ( SS4=144pcs SS6=288pcs SS8=288pcs S10=288pcs SS12=144pcs S16=144pcs SS20=72pcs SS30=36pcs )

Sådan Bruger Du: Lim På

Brug For : Nail Art, Taske, Sko,Tøj,Makeup og Så videre.

Vis Produkter

Om Andre Farver af Ikke-Hotfix, Rhinestones

Om "Feilang Rhinestones" Pls Klik

Produkter Brug

Feedback Og Kundeservice

Advarsel: på Grund af de forskellige computerens skærm, den rhinestone skærmen kan have en lille chromatism, håber det kan forstås.

1.Hvis du er tilfreds med de varer og vores service,bedes du tage et minut til at efterlade os en positiv feedback med 5 stjerner, vi vil sætte pris på.

2.Når du modtager varerne, hvis du har nogen spørgsmål eller brug for hjælp, pls kontakte os først, og ikke til venstre negativ feedback.Det er så vigtigt for os.

Vi foretrækker at løse alle dine problemer for at gøre dig tilfreds i stedet for tvisten eller dårlig feedback.

3.Hvis varen er leveret i løbet af ferien, fragt datoen vil blive forsinket.Hvis du er utilfreds, så transport tiden er forsinket, skal du ikke give os en negativ feedback til det, fordi det er ikke vores skyld.Venligst e-mail os, og vi vil kommunikere med den udtrykkelige virksomheden.

Forsendelse Vilkår

1. Vi vil levere varen til den leveringsadresse, du har tilbage i www.vintanker.dk.For at du kan få forsendelsen normalt, udfyld venligst din leveringsadresse omhyggeligt.

2.Vi kan sende de varer i 5 dage efter modtagelsen af ryddet betaling.Hver parcel vil have et tracking-nummer til sporing.

3. For gratis levering, Vores standard forsendelse metode er Kina Post.Det tager normalt 10-25 dage til at ankomme til de fleste af landene.Men at nogle lande eller landområder, kan det tage endnu længere tid på grund af de ikke hyppige flyselskab eller inspektion af toldmyndighederne.

4.Hvis du er presserende at få de varer eller Kina Post service dækker ikke dit land, kan du vælge ekspreslevering via DHL, UPS, TNT, FEDEX, EMS.I almindelighed, med UPS Worldwide ExpreSS Saver, kan du få forsendelsen i 1-3 hverdage efter, at vi sender ud forsendelsen, men det er dyrere, det Ved DHL, UPS, TNT, FEDEX, det vil tage 3-5 arbejdsdage, før du får shipment.By EMS, det vil tage 5-8 dage til din plads.

5. Hvis du ikke kan få de varer, der i løbet af 50 dage efter, vi sender ud for forsendelsen, bedes du kontakte os direkte.Vi vil være med dig for at løse sagen.Stole på os, vi vil give den bedste service med en ærlig holdning.


  • Hvordan Man Bruger: Lim På
  • Form: RUNDE
  • Technics: Non Hotfix Rhinestones,Nail Art
  • Bruger: Tasker
  • Stil: flatback
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Størrelse: SS3-SS30
  • Vægt: About 10g-90g/pack
  • Produkt Type: Flatback Loose Rhinestones Without Glue
  • legalitet: DIY,Nail Art,Phone Case,Box,Wedding Dress,Clothes
  • Rhinestones Type: Løs Rhinestones
  • farve: Lt. fersken AB
  • Mængde: 1440pcs,288PCS
  • Mærke: Feilang
  • Materiale: Glas
  • Model-Nummer: FRN53