Awesome HiFi-lyd DIY 50mm Højttaler 50 Ohm Titanium drivere inkluderer forsiden

  • Anmeldelser
  • På lager
kr155.09 kr124.07

Tags: airpod pro tilfælde, hi-fi-højttaler, brand luksus kvinde, case iphon, søm overførsel, kabel fiio, amplifi audio, portabl højttaler, christian vedhæng, 5V ARGB.

Awesome HiFi-lyd DIY 50mm Højttaler 50 Ohm Titanium drivere inkluderer forsiden

Denne oversigt mængde 1 til 1 par højtalere (2 stk.)

Disse højttalere aldrig lodning siden, du nødt til at skille højttalere dig selv til DIY din hovedtelefon.

Denne type højtaler lyde meget godt, det er HIFI type højttalere, med balance mellem lyd, jeg tror, at oprindelsen hovedtelefon pris omkring USD299.

Vi har også cann ' t sikker på, at dette højttalere oprindelse mærke, det er måske Denon hovedtelefoner-højttalere, hvis du ved, hvilket mærke og hvilken model af dette højttalere, så lad mig det vide, hvis vi bekræftet, at du har ret, vil vi sende dig et par gratis som gave.

Bred Vifte Titanium Drivere - Denne højtaler 50 mm full-range titanium drivere, der er indkapslet i en solid aluminium huse.Driverne er designet til at gengive et bredt spektrum, og levere skarpe og detaljerede resultater i midten til høje område.Gav udtryk for at udtrække liv og energi fra alle typer af musik, de drivere, der er sympatisk indstillet over for komprimerede lydformater uden at gå på kompromis følsomhed for tabsfri og 192/24 afspilning.

Dette er en kundes anmeldelse af dette indlæg:

"Lukkede fyldt med Bomuld: Anstændig Bas, men de høje toner også blive højere, og de er allerede temmelig højt, så de kommer til et niveau, hvor de gør ondt.

Lukket: Mindre bas lyde anstændigt, og de høje toner ikke lyder så slemt heller.

Åbent: Dette er efter min mening den bedste måde at bruge disse drivere.Åben installeret i en Vinkel.Bassen er okay, og resten er meget afbalanceret, men den bedste del er, at disse producerer en meget flot "Du er der" Følelse.

Du kan høre og Udpege de Instrumenter, der bliver spillet.Jeg ved ikke, om de Originale Hovedtelefoner, disse var i var Åbne, men i det mindste efter min mening er den bedste soundsing måde at bruge dem.

Så mit Råd er måske Nævne, at disse ikke rigtig har så meget bas, men er bedre til at være afbalanceret.Og at bruge dem med Åben Ryg hovedtelefoner lyder rigtig godt .Også en ting, man kunne nævne, er, at Magneten på disse er nok Neodym eller atleast meget stærk.Både som Reklame og som en advarsel om, jeg næsten ødelagt min drivere, fordi jeg holdt et objekt af Metal omkring 10 CM væk fra det."


  • Element Type: Højttaler Enhed
  • Pakke: No
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Titanium drivere
  • Model-Nummer: hifi
  • Størrelse: 50mm
  • Mærke: rillpac