18cm Naturlige rock Rose quartz krystal yoni massage wand sex legetøj til healing

  • Anmeldelser
  • På lager
kr301.92 kr295.90

Tags: mit sex legetøj, crystal sten, natur sten, sex legetøj, punk rock, Crystal, krystal pink, køn, crystal quartz, æg yoni.

Velkommen til min shop

Produkt indføre Navn: yoni wand Materialer: naturlig sten og krystaller Størrelse: 18 cm Hvordan at rengøre: Inden første brug,kan du tørre det af med varmt vand.Effektivitet:Nedenfor er et par af de mange fordele, som du kan begynde at opleve på bare to uger: Øge libido og vække din sensualitet.Øge naturlige smøring,meditation-1, selv efter at gå gennem overgangsalderen.Balance østrogen niveauer.Udvikle et intimt og kærligt forhold til din krop og dig selv.Styrke og stram vaginal muren og øge følsomheden under samlejet.Blevet meget mere orgastiske.Overvinde nogle problemer med infertilitet.Hjælpe med at styrke musklerne i livmoderen til at forberede sig til fødslen og fremskynde inddrivelsen tid efter fødslen.Styrke bækkenbunden til at kurere inkontinens og forhindre, at prolaps i fremtiden.Få Kontrol over de vaginal muskler og rock din loverrsquos verden.Forbedre din Tantra, Qigong og yoga praksis.Reduceret PMS symptomer, menstruationssmerter og varigheden af menstruation.Forbedre den generelle sundhed og trivsel.

Bemærk: 1. 1 inch=2.54 cm 1cm=0.39 tommer 2. kan der være lille farve forskel på grund af den computer, skærm og være lavet af naturlige sten,forstå venligst, at. 3. lad 1-3 mm i størrelse afvigelse på grund af forskellen i den målemetode. 4. Fordi det er en naturlig sten,være lavet af håndlavet.hvert materiale har sine egne kendetegn, er du tæt og produktet vil være lidt anderledes med billedet prøver, men vi garanterer, at processen og kvaliteten er så god som på billedet. 5. Hvis du ønsker det undrilled eller en anden størrelse, så kontakt os. 6. Vi har aldrig skrive et ord som "yoni,voksen,sexy" på pakken, er du velkommen til at købe. 7. Passende beholdning .Drop shipping og engros er med stor tilfredshed.Forsendelse: 1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tid kan variere, især i feriesæsonen. 5. Hvis du ikke har modtaget din ordre, efter 30 dage fra betaling, bedes du kontakte os.Vi vil spore din ordre, og komme tilbage til dig, asap.Vores mål er kundernes tilfredshed!Returnering/Refusion: 1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, der er modtaget.Hvis varen er i besiddelse af mere end 7 dage, vil det blive betragtet som bruges og VI VIL IKKE ISSUEA REFUSION ELLER ERSTATNING til dig.Der er NOEXCEPTIONS!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer specifik grund til returneringen, og din ordre ID. 3. Vi vil fuld refusion dig, når vi har modtaget varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.vintanker.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.Garanti/Feedback: Vi har fokus på naturlige sten, krystaller, indretning og healing reiki chakra.Hvis du kan lide vores produkt, så lad os 5 stjerner feedback (Varen som Beskrevet 5 stjerner, Kommunikation 5 stjerner og leveringstid 5 stjerner), og billeder til at støtte os, vil vi blive værdsat, at du også kan dele det med dine venner på VK, ruc.itao, Facebook eller Twitter.Hvis du ikke er så tilfreds i enhver henseende, venligst ikke tøve med at kontakte os for det første, inden de forlader os, negativ feedback, jeg vil løse alle problemer for dig.Husk, den for afsluttet, men vores service er ikke slut endnu :)


  • Regional Funktion: Kina
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Materiale: Organisk Materiale
  • Tema: Mascot
  • Stil: Pastoral
  • Mærke: STEN BRØDRE