11.2 CM/14g Premium-Flerfarvet 7 Sektioner Fiskeri Lokker Swimbait Lokker fiskegrej Synkende Woblere

  • Anmeldelser
  • På lager
kr32.32 kr21.03

Tags: hårdt swimbait, fisk lokke swimbait, swimbait, blød swimbait, fælles lokke, lokke swimbait, lokke gedde, agn fisk, Crankbait, gedde swimbait.

Hvis du kan lide dette emne,skal du føje det til din Liste med Ønsker,Hvis du kan lide vores butik,kan du tilføje det til din Butik Liste.Du er velkommen til at kontakte mig!

Artikel nummer: HS005

Farve: 13 farver

Vægt: 25g

Længde: 11,2 cm

Fisk krog størrelse: 6#

Dyk dybde: 1.2-3.5 m

Sælger:

1. Der er et center af tyngdekraften overførsel stål kugle i kroppen, som kan flytte til hale, når du kaster, øge smide afstand.Kropsholdning i luften, er stabil og jævn, og det er ikke let at dreje for at lette kast.

2. Det kan afspejle den ydre lys fra alle vinkler, og nogle lys, der kan tiltrække fisk, egnet til forskellige vandforhold.

3. Der er flere små stålkugler i kroppen, som vil gøre en lyd, når du trækker, som i høj grad tiltrækker sig opmærksomhed af fisk.

4. Fremstillet af ABS plast materiale, stærk og stærk, modstandsdygtig over for banker og banker, det indre stål kugler er blevet testet af præcisions instrumenter til at sikre at svømme stil hver agn.

Arbejdsmetode:

For fisk med lav fleksibilitet eller skjult rundt om forhindringer, drift dybde er 30-50cm.På dette tidspunkt, den lille operation har stor fristelse.Der er to drift metoder.Den ene er den agn metode: at trække fiskesnøre hårdt, så Luya agn flåd efter dykning, ved hjælp af Luya bevægelse fra overfladen til bunden af vandet, samt det glade for vand, bølger til at tiltrække fisk opmærksomhed.Den anden type er den sitrende stang: uregelmæssigt og indimellem rystende fiskestang til at køre Luya at svømme i vandet.

Baiting metode: Sammenlignet med agn trække metode, agn trække-metoden en større amplitude, stærkere kraft, bevæger sig længere afstand, hurtigere hastighed, og korrekt kontrol af styrke.Uden at give fisk en chance for at trække vejret, det gør dem fristet til at bide agn straks, hvilket er meget fristende.

Det skal bemærkes, at hård agn kan gøre Luya swimming stil spiller en meget god effekt, selvom det er skjult i vandet 3-3.5 meter tætte vand, planter eller sten rødder, at det vil blive lokket og bid.


  • Type: Kunstig Agn
  • Model-Nummer: HS005
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Kategori: Falske Lokke
  • Mærke: Balight
  • Mængde: 1
  • Stilling: Ocean Rock Fiskeri