16S 20A Lithium-Ion-67.2 V BMS PCM-Li-ion-Batteri Beskyttelse yrelsen PCM til Cykel batteri celle pack

  • Anmeldelser
  • På lager
kr105.40

Tags: 5s 40, adc, cykel hjul, gotway ethjulet cykel, 1u sag, 18650 60v, 24-bit adc, bms li, mut, el-cykel hjul.

Dette BMS, der anvendes li-ion genopladeligt batteri IC beskyttelse

Det kan også bruges til 16: 67.2 V Li-ion-elektriske cykel batteri packs.

1) Uden balance

2) Uden Balance/Signal Kabler;

3) Med Temperatur skifte

4) BMS-afgift med udledning port er forskellige;

5) Påvisning kredsløb (over-udledning, over-nuværende og belastning kortslutning)

6) Velkommen OEM

16S Li-ion18650,LiCoO2,LiMn2O4,Li(NiCoMn)O2 genopladelige batterier

16S Lipo genopladeligt batterier

1) bemærk venligst, at input og output spænding, og indlæse nuværende betingelser for power protection board, ikke overstiger den elektriske parametre tilladte strømforbrug;

2) særlig opmærksomhed for at belastningsstrømmen ikke kan arbejde mange timer mellem den maksimale kontinuerlige driftsstrøm og over-nuværende beskyttelse af nuværende;

3), Når du forbinder batteriet ,kan det ikke udledes.I dette tilfælde, skal du tilslutte opladeren, kan føres tilbage til normal driftstilstand;

4) Selv om BMS indbygget elektrostatisk beskyttelse kredsløb, men husk ikke hånd røre, når BMS i stand, så som at undgå at blive beskadiget af statisk elektricitet protection board.

Alle elementer med tracking numre og vil blive afsendt indenfor 3 dage med Luftpost, efter betalingen er modtaget.Når betalingen over vores regel, vil vi sende pakken af dyrere forsendelse måde, som E-pakke, NL indlæg eller Singapore indlæg osv.

De fleste gange vil du modtage din bestilling inden for 10-60 hverdage efter, at vi overfører din pakke til agent, kan Vi ikke garantere at leveringstiden, hvis postvæsenet har nogen uventede forsinkelser på grund af ferie, vejr -, told -, eller andre forhold.Nogle lande som Rusland, Brasilien, Chile eller nogle Europæiske lande kan tage op til 90 dage eller længere tid for levering.

Hvis du er bekymret for, på nogen måde, er du velkommen til at kontakte os via besked i stedet for at overlade negativ/neutral feedback eller åbning af en tvist.Vi vil gøre alt for at løse eventuelle problemer(send igen eller refundere de manglende element).

Told er forpligtelse og ansvar for en borger i dit land, så køber bør være ansvarlig for eventuel skat og told omkostninger.Generelt, forsinkelse eller manglende levering, er nogle gange forårsaget af politik af forskellige skikke.

(1)Fejl, vil Vi fuldt ud refundere eller sende dig en ny udskiftning, efter at vi har kontrol.

(2)Utilfredshed: kontakt inden for 7 dage, vil vi fuldt ud refundere efter få din returnerede varer.

(3)Manglende dele/Q'ty: du Bedes kontakte os i god tid, vil vi redeliver,eller en delvis tilbagebetaling, der er udstedt.

1. Nogen spørgsmål, bedes du kontakte os via besked eller e-mail til os.Vi vil besvare din mail inden for 24 timer, med undtagelse af ferie.Hvis du ikke modtager vores svar inden for 24 timer, bedes du sende en besked igen, fordi nogle gange er vores besked system, som kan blokere nogle e-mails.

2. Hvis du er tilfreds med vores service, bedes du efterlade os en positiv feedback og give os den Detaljerede Sælgeren Rating med alle "5 stjerner" i netop det område,

3. Vores mål er at give et højt serviceniveau, din anerkendelse vil tilskynde os meget, og tjene dig bedre.Vi stræber efter at holde alle vores kunder tilfredsstille.

4. Vi sætter stor pris på din POSITIVE feedback.Bemærk lad IKKE negative feedback, uden at bede om hjælp.Tak!


  • Model-Nummer: JPK-16S0320LIUN
  • tilstand: Ny
  • Forsynings-Spænding: 67.2 V
  • Mærke: RJXZS
  • Driftstemperatur: -40-85
  • Effekttab Magt: 50
  • Pakke: TQFP
  • Type: Voltage Regulator
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Anvendelse: li-ion celle battey