LCD-Skærm driver Controller Board Kit til LM215WF3(SL)(A1) SLA1 1920X1080 HDMI-kompatibel+DVI+VGA

  • Anmeldelser
  • På lager
kr131.02 kr107.44

Tags: kabel dvi-hdmi, plussize svømme, 1920x1080 projektor, a1418 skærm, imac lcd-skærm, bestyrelsen hdmi mipi, lm215wf3, cayin n3 pro, ham radio ssb, smart phone.

M. NT68676.2A(HDMI+DVI+VGA+Lyd)LCD-Skærm-Controller Board Kit til LM215WF3(SL)(A1) SLA1 1920X1080

Dette er en fantastisk sæt af nem-samlingen LCD-controller kit, som bruges til at tænde et absolut LCD-panel i en desktop/PC-skærm.Det vil være en overraskelse, at dine nøgne LCD-vil være god brug, og ikke længere være en affald.Eller det er en meget insteresting ting, at vi gør en skærm med succes ved os selv.Give din laptop lcd-et nyt liv.

Plug&play kit, ikke brug for lodning.

Bemærk: hvis du ønsker at købe dette kit, skal du sørge for, at din lcd-model nummer er LM215WF3(SL)(A1) .Hvordan at finde din lcd-model nummer, her er et eksempel for LP154WX4(TL)(C3)

Nødvendigt Tilbehør til at dreje et absolut LCD-til desktop skærm:

1. LCD-Controller board

2. Inverter

3. LVDS kabel

4. Tastatur

5. VGA kabel - /DVI-Kabel/HDMI-kabel (medfølger ikke)

6. Power Adapter (ikke inkluderet)

Hvis du allerede har haft et VGA-kabel/DVI-kabel/HDMI-kabel og adapter (Ouput 12V,4A -- det er for lille størrelse lcd-fra 10,1 tommer til 22inch), dette sæt er et godt valg for dig, ellers er der nogle andre slags samlesæt i vores butik for muligheder, er du velkommen til at kontakte os for forslag.

LCD-Controller Board M. NT68676.2A:

M. NT68676.2A er en skærm control board, som kan støtte LED/LCD-paneler.Det kan støtte opløsning på op til 2048X1152.

M. NT68676.2A kan synkronisere med computeren automatisk.Synkronisering kræver det synkrone signal, som horisontale og vertikale sync er adskilt.

M. NT68676.2A kan støtte dynamisk kontrast kontrol, hovedtelefon-indgang, og digital lydstyrke samtidigt.

Størrelsen af controller board: 139mmX58mmX17mm

Få en prøve, og du vil få en fantastisk overraskelse!

Derefter, vil du få dette kit?

Bemærkninger :

1. Sørg for, at LCD-skærmen er ok, før budgivning denne post, du ellers vil være ansvarlig for den manglende kompatibilitet.

2. Hvis du vedrører meget om opløsning indstilling, skal du overveje, før bud!

3. Hvis du ikke er specialiseret inden for elektronik eller er i tvivl i drift, så kontakt os for undervisning, som vi ikke er i stand til ansvar for forkert betjening.

4. Efter endt tilslutning, bedes du må ikke haste til at power på!Først, skal du bruge multi-meter til at teste, om GND af LCD-er forbundet med GND-controller board.Hvis ikke, skal du kontrollere forbindelsen igen.Hvis ja, bedes du teste, om der er en kortslutning mellem de røde tråde og sorte ledninger i LVDS-kabel.Hvis der er en kortslutning, betyder det modsatte-forbindelse eller andre fejl.Ethvert problem, er du velkommen til at kontakte os.DIY behov for en vis faglig viden, bedes du venligst tage ansvaret for den risiko.Ingen metal kontakt er tilladt, når man tænder på controlleren bestyrelsen, ellers er risiko for kortslutning, hvilket kan medføre manglende tilgængelighed af controller board.

Amerikansk Ven cryalith s Raspberry PI Computer:

Australske Ven beyelka ' s Projekt:

Vellykket Eksempel (rossg77 -- en Amerikansk ven ' s Projekt ):

Vellykket Eksempel (radicalboy_fr -- en fransk ven ' s Projekt ):

Vellykket Eksempel (docpot2008 -- en Canadisk ven ' s Projekt ):

Malta Ven drac1977 ' s Projekt:

USA Ven loafer_tingo ' s Projekt :

Instruktion til at forbinde controlleren bord til LCD -:

Pakken indeholder: 1 X LCD-Controller Board (M. NT68676.2A), der er programmeret for LM215WF3(SL)(A1) 1 X Inverter 1 X 5 nøgler Tastaturet 1 X kabel LVDS

Dette kit er til lcd-LM215WF3(SL)(A1) , Hvis din lcd-ikke med det samme lcd-model nummer,du kan tjekke med os

Velkommen til at tilpasse din egen kit! -- Varen vil blive afsendt med Swiss Post Luftpost.Levering vil tage 7-30 arbejdsdage(dog ikke i weekenderne) afhænger af placeringen.I nogle lande er med langsom levering, som kan forårsage forsinket, håber for din forståelse, hvis tingene til at ske.

-- Vi sender alle varer inden for en arbejdsdage (mandag til fredag) efter afslutning af betaling efter din give os lcd-model nummer, bortset fra lørdag, søndag og helligdage.

Bemærk : Told

Import-skatter og Told i dit land er IKKE INKLUDERET i varens pris eller forsendelsesomkostninger .Disse afgifter er købers ansvar.

Hvis du har problemer i dit lands Toldmyndigheder om din pakke , bedes du kontakte med os!Vi ønsker, at du skal være tilfreds med vores produkter.Og din tilfredsstillende, er meget vigtigt for os.

Kontakt os, hvis der er nogen problemer, og vi vil gøre mit bedste for at rette det ud.Her er vores forvansket & utilfreds merchandise politik.

-- 1. Vi accepterer returnerer til udskiftning eller tilbagebetaling inden for 5 dage efter modtagelse af varen(s).Varer SKAL være i deres originale stand, ikke er slidt eller ændres.

-- 2. Vi IKKE refundere vende tilbage forsendelsesomkostninger.Restitutioner vil blive til den oprindelige pris, der er betalt, og den vil blive udstedt inden for 7 dage efter modtagelsen af afkastet.


  • Model-Nummer: LM215WF3(SL)(A1)
  • Mærke: COOERQI
  • Bundt: 1920x1080
  • Kompatibilitet: Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: INGEN
  • Camera Equipped: No
  • Staten Forsamling: Næsten Klar