Et Par Mountain Bike Cykel Greb Komfortable Styr Gummi Og Aluminium Greb Mountainbike Håndtaget Tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr37.84 kr30.27

Tags: comfort håndtag, bar mand tilbehør, cykel greb hånd, cykel greb håndtag, dk bmx greb, motor cykel greb, ergon cykel greb håndtag, mtb styr orabge, cykel styr polstret greb, greb håndtag.

166647 Beskrivelser:

100% helt nye og høj kvalitet

Beskrivelser:

Bærbar og holdbar, nem at bære, let

Dette er en Mountain bike Cykel blindhåndtag, som kan beskytte dine hænder ikke glider, når du er ridning din cykel i lang tid.Med sin hensynsfuld design, det er nemt og praktisk at bruge.

Med det, kan du få en bedre oplevelse med din cykel.Kan du lide det!

Mountain bike Cykel blindhåndtag er 100% helt ny med høj kvalitet.Lavet af fineste kvalitet gummi materiale, det er holdbart og bærbart, hvilket giver en høj ydelse til anti-glide og beskytte.

Cyklen blindhåndtag er designet med honeycomb form, overflade, som kan få en bedre anti-udskridning, når du sveder eller i regnvejr.

Dens Ergonomiske design øger bredden af palm, og hjælper til effektivt at reducere vibrationer og træthed i ridning og sikre en mere behagelig følelse.Det kan forhindre, at dine hænder fra bedøvende, skader og smerter ved at give din palms en fuld overfladekontakt.Du kan også justere vinklen på support platform ved blot at

dreje greb.

Og låse ringene er lavet af ultra let aluminiumslegering, så du behøver ikke at bruge for meget styrke, når du installerer det, hvis det slæbesko.

Hvad mere er, de greb er let at installere og fjerne.Husk, at du nødt til at installere den låseringen, at gummi-greb først.De er excellant tilbehør til din ridning rejse.

Specifikation:

Materiale: gummi + aluminium

Størrelse:længde: 13 cm; diameter: 3 cm; egnet til 2,2 cm diameter styret

Vægt: 175g

Farve: rød/ hvid/ sort/ blå/ gul

Pakken Indeholder:

2 x Cykel blindhåndtag

Bemærk:

bemærk, at 1-5mm fejl, at den faktiske dimension på grund af manuel måling!Tak !

Real farven kan være lidt forskellige fra billederne på grund af edb-skærmens opløsning, lysstyrke, kontrast osv.

Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os, før du forlader negativ feedback, vi vil gøre vores bedste for at servicere dig, tak for din forståelse!

HÅBER DU HAR EN NICE SHOPPING!


  • Længde (cm): 13cm
  • Bredde(cm): 3cm
  • Materiale: Dobbelte Legering+Gummi