Nye Originale For Lenovo Yoga 720-13IKB 720-13 LCD-bagcoveret Bageste Låg Skærmen Toppen af En Sag AM1YJ000F10 AM1YJ000F20 AM1YJ000F00

  • Anmeldelser
  • På lager
kr195.97

Tags: yoga 720 13ikb, køb lenovo thinkcentre, lenovo flex 5 15, lås telefonen, disc tip, lenovo yoga yt x705f, lenovo yoga, sagen lenovo yoga, lenovo ideapad lcd-back cover, lenovo yoga 720 15 skærm.

Beskrivelse

1. Stand: Ny Original, (uden original emballage) 2. Passer Til Lenovo Yoga 720-13 3. PN: Guld 5CB0N68019 AM1YJ000F20 Sort 5CB0N67909 AM1YJ000F00 Sølv 5CB0N67827 AM1YJ000F10 4. Farve: Sort Sølv Guld 5. Pakken indeholder: 1 stk 6. Bemærk: sørg for, at P/N eller fotoet er præcis de samme som dele i din bærbare computer.IKKE for de dele, der kun er baseret på Laptop model Nr.Der kan være forskellige dele til samme del af samme laptop model, og måske ikke kompatible med hinanden.Husk at tjekke billeder af vores notering nøje, hvad vi præsenterede vil være præcis, hvad du får.

Reference Billede

Forsendelse

1. Vi skib i hele verden, fra Kina, og Vi håber, at det kommer til tiden, men da dette er en international levering, fragt tid vil være meget afhængig af den kurer selskab og lokale told/afgifter.Tak for din forståelse! 2. Købere er nødt til at betale porto igen, hvis pakken tilbage til os, fordi i ikke kan leveres adresse.Hvis du vil ændre adressen, bedes du kontakte os umiddelbart efter din betaling. 3. For Fremskyndet Int ' l Fragt, vil der være ekstra afgift for den fjerntliggende område levering.Hvis du er i den fjerntliggende område, så send os en forespørgsel før ordre, vil vi beregne den eksakte fragtomkostninger for dig. 4. Vi vil ikke tage noget ansvar for fortoldning i modtagerlandet.Hvis du ikke er sikker på om den procedure, og dokumenter, der er nødvendige for indførsel, bedes du rådføre dig med din lokale skikke. 5. Der kan være import skat/afgift og MOMS, der fandt sted i den destination, der er told.Det er ikke inkluderet i prisen, og vi vil ikke være ansvarlig for udgifterne. 6. Vi vil erklære, at den lavere pris på fakturaen/shipping lable til at hjælpe med at undgå told.Hvis pakken stadig nødt til at betale skat/afgift og MOMS, og sælger vil ikke bære omkostningerne.

Feedback

1. Hvis du er tilfreds med vores varer, bedes du give os positiv feedback, tak for din hjælp. 2. Hvis din vare ikke er ankommet eller ikke er som beskrevet, og ønsker at efterlade et negativt feedback, kan du kontakte os først.Giv os en chance for at gøre tingene rigtigt for dig, og vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem .

Garanti

1. Vær venlig at kontakte os før returnering af produktet.I nogle tilfælde, den påberåbte mangler, er faktisk på grund af forkert metode i brug, og nogle andre grunde, der kan løses med vores tekniske support. 2. Vi vil reparation for dig uden beregning inden for 3 måneder, men du skal bære logistik omkostninger. 3. Garantien er ikke til rådighed, når de produkter, der er beskadiget som følge af forkert brug på købers ende.

Ved udgangen, bedes du efterlade os en 5-stjernede feedback.Vi elsker det, ★★★★★


  • Model-Nummer: Yoga720-13
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Yaxinglinan