Sofabord dug blonder europæiske bord pad klud blonder Stue hjem rektangulært flag varmeprægning og tabel mat

 • Anmeldelser
 • På lager
kr221.90 kr128.72

Tags: hæklede blonder og kniplinger dug, sofaborde seng, hør tabel ark, dække tabl, vejen dug, klud pvc-tabel, dugen er vandtæt, for tabel dug, bed sammenklappelige bord, voksdug dug.

Procedure

Øko-venlige indfødte PVC farve

Farvede PVC-ventrale høj styrke tapebar garn

Ret warp linje omkring cylinde

Særlige Vævning på Shuttleless Væven

Reparation klud varmeformning behandling fuldender netto klud produktion

Anlægget klipning behandling i behandling værksted, og derefter fuldføre måltid produktion.

Scene: Hjem, hotel, restaurant, cafe, skole, virksomhed, kantine, osv..

Funktioner: varme-resistent, olie-bevis, anti-fouling, ikke-fading, ikke-meldug, let at rengøre, vand og opvaskemiddel kan være direkte gennemblødt og rengøres.

Materiale: miljøvenlige PVC ( Kan passere, EU SGS kvalitetskontrol certificering )

Størrelse: 110 * 160 cm

vær opmærksom på

1. Kromatisk aberration problem: Alle varer er fysisk skydning, så langt som muligt for at gøre farven ser tæt på den fysiske, en lille farve forskel kan ikke tåle kunder skal du være forsigtig!Så som ikke at overstige unødvendige penge, tid affald.

2. Størrelsen problem: Du kan læse en beskrivelse af produktet i detaljer eller kommunikere med os, før du køber det.Når du køber bedes angive farven og størrelsen af produktet, du ønsker.Ellers, vil vi sende varerne som standard i henhold til de valgte billeder.

Opmærksomhed 1. Bedes du kontakte os frit, før du åbner tvist eller forlader en negativ feedback, hvis de produkter, der har nogen kvalitet problem, og vi vil løse dit problem inden 1 arbejdsdag. 2. du bedes bemærket, at køber skal være ansvarlig for Skik Skat af sit land.Vi forsøger vores bedste for at hjælpe dig med at undgå skat, har vi altid oplyse en lav værdi, om din passagebut ikke ansvarlig for det ,tak for forståelse. 3. Behandling og forsendelse som regel brug for 3-5 arbejdsdage for din pakke,men for duiring ferie og fremme aktivitet kan blive forsinket til en vis grad, vi sætter pris på yourunderstanding

4. Om transport

For emballerede produkter, vil sælger vælge den relevante logistik metode på samme niveau i henhold til ankomst tid og succesraten for hvert land.

For produkter, der ikke er færdigpakkede, forsøger vi at sende dem i henhold til den logistiske metode, der betales af køber, men vi kan ikke udelukke, at erstatning af logistik metoder, der er forårsaget af andre unormale forhold.

5. Feedback er meget vigtig for os (1) Hvis du kan lide dem , kan du efterlade os en 5 Stjernet positiv feedback. (2) Hvis ikke tilfreds med dem , så kontakt os inden de forlader negativ feedback,og du ikke åbne en tvist.vi vil løse de problemer, beder vi dig give os en mulighed for at tjene dig, give dig en god shopping oplevelse $ 12.88 $ 23.77 $ 23.98 $ 18.69 $ 16.98 $ 11.96 $ 18.98 $ 19.98 $ 11.96 $ 12.56 $ 18.98 $ 12.99 $ 17.96 $ 28.98 $ 29.88 $ 13.66


 • Funktion: Oilproof
 • Technics: Vævet
 • Bruger: Party
 • Stil: Europa
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale: PVC
 • Form: Rektangel
 • mønster: TRYKT
 • Mønster Type: stribet