Trinbor Hss-bit, kegle hul cutter Taper metrisk 4 - 12 / 20 / 32 mm 1 / 4 "titanium coated metal hex core drill bits

  • Anmeldelser
  • På lager
kr26.98 kr14.83

Tags: screwdriv, træ bor grosas, 3 hss, træ bor tråd, bor stepper, kegle hss, bor træ, træ bor roterende, bor trin, bit.

Funktioner:

*1. Den boremaskine-type findes i tre størrelser af 4-32mm, 4-20 mm, 4-12mm. *2. Velegnet til at skære huller i forskellige materialer, herunder stål, bronze, aluminium og så videre. *3. HSS trin kegle titanium-belagte bore hul stansning kniv, lavet af HSS-stål, hårde, slidstærke og holdbare. *4. Overfladen er belagt med titanium for at reducere friktion og varme, som ikke er nemt at bryde i forhold til almindelige øvelser. *5. Det passer sikkert i kraft af chuck og eliminerer glidning, og fjerner chips hurtigere og tillader partikler at flygte nemt

Vis produkt

salg, service&feedback

Hvis der er nogen kvalitet problem, så kontakt os og vi vil løse det for dig inden for 24 timer Hvis du er tilfreds, skal du give os 5 stjerner feedback.Hvis du har nogen klager, bedes i kontakte os, inden du forlader feedback eller tvister, Giv os en chance for at løse ethvert problem, fordi du ikke kun købe vores tøj, men også vores service.Jeg tror, at vores tjeneste tilfredsstille dig.


  • Model-Nummer: JJ21683
  • Brug: Hjem DIY
  • Type: Andre