10pairs=20pcs Mode Nye Bomulds Sok Tøfler Sommer, Efterår 25 Farver, Kvalitet Monteret Mesh Design Usynlige Båd Sokker Til Kvinder

  • Anmeldelser
  • På lager
kr61.97 kr53.29

Tags: rygsække 3d-lille, belen tal, 6 cm, cykel hjelm chrono, belen polske 15 ml, cykel hjelm 54 mtb, art museum parkering, kunst numre dragon, 37 v 150 mah kabel, avokado tilfælde ip-6s.

Velkommen til vores butik !

1.antal:1lot =20pcs=10pairs

2.farve:samme farve i en masse eller flere farver i en masse

3.materiale: bomuld på 85%, polyester 13%, elastan 2%

4. størrelsen af dine fødder:OS 5-8, EU 35-39

Forsendelse:

Elementer vil blive sendt inden for 3 arbejdsdag på modtaget betaling (www.vintanker.dk vi vil kontrollere din

kreditkort,og det vil tage omkring 24 timer og ferie, undtagen),hvis vi har noget problem om

produkt,vil vi efterlade en besked i tide,pls venlig at svare os i gang, også for at undgå mistkae happe

Reklamationsret og Garanti:

Hvis du ikke er tilfreds, når du modtager din vare, bedes du returnere det inden for 10 dage for at få en ny eller pengene tilbage.Kontakt mig venligst inden du vender det.

Returnerer Sigt

I tilfælde af, at du har modtaget en defekt vare, kunden har op til 7 dage fra datoen for modtagelse af anmodning om refusion eller ombytning til en ny.

I tilfælde af, at du har modtaget en forkert vare, Varer skal returneres i original og ubrugt stand og skal også være i sin originale boks og emballage.

Vi tillader ikke restitutioner eller udvekslinger på grund af ændring i sindet.Læs alle beskrivelse, der er givet som en guide, før du afgiver et bud.Mens hvert skridt er blevet taget for at sikre, at vi sender ud korrekte element, der vil blive lejlighed, når du modtager varer, som er forskellig fra beskrivelsen.I sådanne tilfælde beder vi om, at du straks kontakte os, så vi kan rette op på den situation.Din tilfredshed er vigtig for os, og vi værdsætter din virksomhed.

Feedback politik

Vi vil give positiv feedback, når betalingen er modtaget,til At skabe en sund Ali fællesskab,vi håber du vil gøre det samme for os.Vi vil have dig til at forstå, at vi værdi kundeservice voldsomt.Hvis du har nogen utilfredshed,bedes du give os mulighed for at løse problemet, før du efterlade os en negativ feedback.Vi er sikre på, at der er altid en løsning og vi er sikre på ikke ønsker en dårlig feedback til at være der, hvor transaktionen afsluttes.

Om os

Vi, AME CORPORATION, har specialiseret sig i tøjet området for omkring 30 år siden 1983. Vi værdsætter at den enkelte kunde samt engros-kunde.Vores lager er beliggende i Yiwu, den største lille råvarer på markedet i Kina.Vi tilbyder vores kunder fantastiske besparelser i forhold til priser, der tilbydes af traditionelle detailhandlere for lignende eller identiske produkter.Vi leverer indfødt-talende kundeservice på engelsk, fransk og Kinesisk.

Tøv ikke med at kontakte os til enhver tid, før og efter dit køb, vi er forpligtet til din 100% kundetilfredshed.Vi er tilbage på vores engagement med fremragende service, 100% fuld tilfredshed eller pengene tilbage og en kundetilfredshed garanti.

Bud Med Tillid!


  • Element Type: Sok Tøfler
  • Model-Nummer: Y005-10
  • Materiale: Bomuld
  • Mønster Type: Solid
  • Tykkelse: STANDARD
  • Køn: KVINDER
  • Farve Stil: Naturlig Farve
  • Mærke: Shulammitelily