LED Tændte Kosmetiske Skønhed Vanity Spejle Touch Screen Makeup Spejl 360 Grader Rotation Gøre Op Roterende LED Bord Stå

  • Anmeldelser
  • På lager
kr85.30 kr79.34

Tags: kamera kia, cello-stativ, spejl i lommen, larg spejl, frisør-spejl, kommode makeup, skrivebord forfængelighed, guld spejl, 360 spejl, Makeup Spejl.

Pakke Liste:

1x Makeup-Spejl (IKKE indeholder batterier)

Specifikation:

Produkt Navn: Makeup Spejl

Ramme Materiale: PP (polypropylen)

LED Lampe: 22 LED

Spejl strømforsyningstilstand: 2x AA batterier (IKKE inkluderet)

Farve: Pink, Sort, Hvid

Lys-Tilstand: Tryk type

Spejl Størrelse: 22x17cm / 8.7x6.7"

Funktioner:

1.Touch skærmen skifter og intelligent dæmpning.

At røre skifte til en lang tid, kan øge lys lysstyrke løbende; En anden gang kan røre reducere lys lysstyrke; ved at røre Let på skift kan lukke lys.Operationen er nemt og tilfældige, der vil lade makeup og lys-fyld ikke for hård.

2. 360° rotation til frit at opfylde forskellige vaner.

Det er velegnet til brugere af forskellige stationære og højde.Det vil give dig en varm virksomhed.

3.Smuk modtagelig tank design.

Design af riller, kan ikke alene holde spejlet stabil, men også nemt holde den udsøgte smykker, som ure, øreringe og armbånd.Det er praktisk og smuk at beskytte dine elskere.

4.Tegning teksturer.

Det er udstyret med på bagsiden af spejlet, som ikke kun øger fastheden af produktet, men også for dets æstetiske kvalitet, der gør at folk føler sig trygge.

5.LED-lys fuldt ud kan belyse dit værelse og gemmer andre apparater.LED makeup spejl er en væsentlig valg til dit hjem, makeup eller gaver.

Bemærkninger:

- På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.

- Lad en lille forskel på grund af manuel måling.

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


  • lys: Udstyret
  • Model-Nummer: Makeup Spejl