Pasta Kaffefaciliteter Noodle Tryk På Maskine Manual Operere Køkken Fødevarer, Udstyr Til Fremstilling Af Aluminium Legering Håndlavet Spaghetti

  • Anmeldelser
  • På lager
kr268.55 kr134.30

Tags: noodle maskine kaffefaciliteter, køkken udstyr, pro popcorn maker, kaffefaciliteter yoghurt, el-noodle kaffefaciliteter, pasta noodle maker machine, pasta maskine, elektrisk motor, beater for kage, dejen sheeter, kinesisk wok.

Pasta Kaffefaciliteter Noodle Tryk På Maskine Manual Operere Køkken Fødevarer, Udstyr Til Fremstilling Af Aluminium Gratis Fragt

Features: Denne vare er en noodle gør tryk på maskinens drift med hånd-for-lækre nudler.Lavet af førsteklasses aluminium, der er ætsende resistente, harmløse, smagløs og nem at rengøre.Designet med lange nok håndtag, er det let at betjene med en lille indsats.Leveres med en justerbar klemme gør det bekvemt at ordne eller installere på bordet.Et godt køkken værktøj for dig til at væl se.

Specifikationer:

Betingelse: 100% Helt nye

Farve: Sølv

Materiale: Aluminium Legering

Størrelse: Ca. 25 x 11,5 cm / 9.84" x 4.52"

Pakke Vægt: Ca. 1028g

Pakke Inkluderet:

1 x Noodle Gør Maskinen

Om feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter, Pls give os 5 Stjerner

Din tilfredshed og positive feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade positiv feedback og 5 stjerner hvis du er tilfreds med vores produkter og tjenester.Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.Vi vil give dig en positiv feedback efter modtagelse af betaling.Hvis du ikke er tilfreds med dine varer, bedes du kontakte vores Kundeservice.

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!

Betaling

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi leverer til mere bekræftet for adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske element og er for din reference .

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i emballagen og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i den tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.vintanker.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret


  • Spænding (V): 6V
  • Effekt (W): Andre
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Mærke: Fdit
  • Funktion: Ælt Dejen
  • Model-Nummer: Noodle Gør Maskinen
  • Certificering: ce
  • Tilbehør: Andre