ZK-PP1K PWM puls frekvens duty cycle justerbar modul square wave rektangulære bølge signal function generator

  • Anmeldelser
  • På lager
kr30.33 kr23.64

Tags: signal funktion generator, icl8038, sinus generator, fy6900, pwm, pwm-kontrollere, adf4351, signal generator radius, generator xr2206, dds funktion signal generator diy kit.

Beskrivelse:

1.PWM signal generator, square wave rektangulære bølge signal generator

2. Bruges til at generere en firkantet bølge rektangulære bølge signal, der leveres til en DC-motor eller en stepper motor driver; Stepper motor, servo-motor, el-griber, robot arm

3. Kombinere føreren til at indse, lysdæmper, hastighed, regulering, kontrol magnetventil, osv.Det er imidlertid ikke muligt direkte drev belastninger, såsom elektriske lys, motorer, og magnetventiler

Funktioner:

1. To modes, der kan vælges:

PWM mode - frekvens (kontinuerlig), duty cycle.Bemærk, at antallet af impulser, kan ikke angives i denne tilstand, og pulsen er altid forekommet;

PULS mode - positiv puls bredde tid, negativ puls bredde tid, forsinket start tid, og justerbar antallet af pulser.

2 Med start-stop-tasten, ekstern switch kan også bruges til at styre output-signal ON/OFF.

3. Bredt indgangsspænding 3.3-30V med anti-reverse beskyttelse, 5,08 mm terminal ledninger

Tekniske parametre:

Arbejder spænding: 3.3~30V, med anti-reverse beskyttelse

Frekvensområde: 1 hz~150KHz, nøjagtighed 1%

Duty cycle range: 0-100%, 1% stepping

Antallet af pulser: 1-9999, eller uendelig (display '- - - - " står for det uendelige)

Forsinkelse output tid: 0.000 s-9999s, den mindste kan indstilles 1ms

Positive og negative puls bredde længde: 0.000 s-9999s, den mindste kan indstilles 1ms

Signal lasteevne: mindre end 30mA

Udgangssignalets amplitude: amplitude er lig med netspænding

Produkt størrelse: 79mm*43 mm*30mm

Produkt Vægt: 40g

Pakning: Anti-statisk pose

Modul beskrivelse:

PWM mode (display har "%" for PWM-tilstand)

Fabrikken standard mode PWM mode, FREQ+ og FREQ-tasten indstil frekvens, TOLD+ og PLIGT-knap sæt duty cycle; kort tryk PÅ knappen kontrol signal output eller stop, stop output er 0, vises skærmen "OUT" mærket, som Der er output, ellers stopper output; fabriksindstillingerne frekvensen 1KHZ og duty cycle på 50%.

Hvis du ønsker at skifte til PULS-tilstand, skal du trykke længe på SET-knappen (mere end 6 sekunder), og slip ikke, vil du se skærmen ændre sig, "%" forsvinder, det er PULS mode.

PULS-tilstand (Ingen "%" på den højre side af displayet er PULS-tilstand)

Den linje over LCD-skærmen viser den positive puls bredde tid.P+ og P - knapperne for at indstille parameter.Linjen under LCD-skærmen viser den negative puls bredde tid.N+ og N - knapperne for at indstille parameter.Tryk PÅ knappen for at styre signalet eller stoppe.Når produktionen er stoppet, output er 0. Skærmen viser "UDE" for output, ellers stopper output; fabriksindstillingerne positiv puls bredde på 0,5 sekunder, og den negative puls bredde på 0,5 sekunder.

Puls-nummer og forsinkelse indstilling - I PULS-tilstand, tryk på, og hold knappen nede i 2 sekunder, og slip derefter indtaste puls nummer og forsinkelse indstilling interface, vises skærmen er INDSTILLET, vil det være slukket og ryddet efter indtastning. ;P+ og P - knapperne indstilles den forsinkelse, N+, og N - knapperne kan du indstille antallet af pulser, standardindstillingen forsinkelse er 0 sekunder, antallet af pulser er uendelig (display - - - -), og tryk derefter på SET-knappen for 2 sekunder, vil det automatisk vende tilbage til den puls interface, tryk PÅ knappen, efter at forsinkelsen indstilling af tid, begynder at udstede det antal pulser.Hvis antallet af impulser, der sendes, vil det automatisk output 0. Hvis perioden er ikke sendt, og du trykker PÅ knappen slukker.Output pulse er slukket, og ryddet, og antallet af pulser er udstedt, hver gang det startes.Efter antal impulser, der sendes, vises " OUT " automatisk forsvinder.

Ansøgning Operation Eksempler

PWM output-20 KHZ, 60% duty cycle: Vælg PWM mode, frekvensen er indstillet til 20.00, og pligt-forholdet er indstillet til 060%.

Output er aktiveret på 0,6 sekunder og slukket i 0,2 sekunder.Uendelig løkke: vælg IMPULS-tilstand, den positive puls bredden er sat til 0.600, den negative puls bredden er sat til 0.200, delay-tiden er indstillet til at 0.000, og antallet af pulser er sat til --- -.

Tænd eller tryk på knappen start, forsinkelse på 5 sekunder, så produktionen er tændt for 0,6 sekunder, fra 0,2 sekunder, uendelig løkke: vælg IMPULS-tilstand, positiv puls bredden er sat til 0.600, negativ puls bredden er sat til 0.200 -, delay-tiden er indstillet til 5.000 og antallet af pulser er sat til ----.

Tænd eller tryk på knappen start, forsinkelse på 5 sekunder, så output højt niveau 10ms lavt niveau 10ms puls 100: vælg IMPULS-tilstand, positiv puls bredden er sat til 0.010, negativ puls bredden er sat til 0.010 -, delay-tiden er indstillet til 5.000 og antallet af pulser, er indstillet til at 0100.

Power-on-forsinkelse i 10 sekunder, derefter permanent output signal: vælg IMPULS-tilstand, den positive puls width er sat til et nummer, der er større end 0, vil den negative puls bredden er sat til 0, delay-tiden er indstillet til 10.00 sekunder, og pulsen antal er uendelig. (----).

Andre programmer kan udforske eller kontakt kundeservice

Alle parametrene er ikke tabt, når de er slukket.

Pakke inkluderet:

1 * PWM Puls Generator


  • Model-Nummer: PWM Generator
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Mærke: OOTDTY
  • Skærm Størrelse: 3.0 - 4.9 Cm
  • Certificering: INGEN