Bil Power Master Control Switch Knap Passer til Nissan Murano Teana Qashq 25411JD000 Elektrisk Vindue Skift-Knappen

 • Anmeldelser
 • På lager
kr30.96 kr21.65

Tags: teana, knap toyota, solen nissan teana j32, tryk på knappen tryk på knappen auto, slutningen nissan almera, nissan skifte vindue, skoda power kit vindue, murano glas, bluetooth audio control switch, subaru skive.

Bil Power Master Control Switch Knap Passer til Nissan Murano Teana Qashq 25411JD000

Funktioner: 100% Helt Nye Eftermarkedet elrudekontakter med Premium Kvalitet.I henhold til den oprindelige fabrik specifikationer, som det perfekte match til original bil.Robust ABS kabinet, ikke let revner, ultra holdbar.Direkte erstatte den gamle eller ødelagte elrudekontakter, nem at installere.Udskiftning producent varenummer for reference er 25411JD000 .Passer til Nissan Murano 2008-2012, for Nissan Teana 2008-2012, for Nissan Qashq 2007-2011.

Specifikation:

Betingelse: 100% Helt Nye

Materiale: ABS

Farve: Sort

OE: 25411JD000

Størrelse: 6.5 * 6cm / 2.6 * 2.4 i

Pakke Vægt: Ca. 35g / 1.2 oz

Montering:

for Nissan Murano 2008-2012

for Nissan Teana 2008-2012

for Nissan Qashq 2007-2011

Pakke Inkluderet:

1 * Power Master Switch

Bemærk:

1. Du bedes venligst bekræfte montering, før du bestiller, til at sørge for, at dette emne passer perfekt ind.

2. Lad 0.5 ~ 1 inch fejl på grund af manuel måling.Tak for din forståelse.

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW. \ 2) Betaling skal ske indenfor 3 dage efter bestilling.

3) Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

Om forsendelse

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for den periode, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

8. Vi sælger ikke er ansvarlig for import told, køber er ansvarlig for, at.Enhver tvist som følge af dette er urimeligt.

9. BR køber bedes du oplyse cpf eller cnpj, vil det være bedre for dig at få det hurtigere.tak

Returnering og Refundering

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.vintanker.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret

Om feedback

Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtigt, at Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


 • Element Type: Vinduet Kontrol Skifte
 • Model Navn: Elrudekontakter
 • Item Bredde: 6cm
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Materiale Type: ABS
 • År: 2008 2009 2010 2011 2012
 • Item Længde: 6.5cm
 • Specielle Funktioner: Vinduet Skift-Knappen
 • Element Vægt: 35g
 • Ekstern Afprøvning, Certificering: CCC
 • Mærke: VGEBY