Voksne børn er verdens berømte malerier af Van Gogh stjernehimmel unge puslespil papir puslespil dekompression legetøj legetøj for børn

  • Anmeldelser
  • På lager
kr80.02 kr71.22

Tags: las puslespil, puslespil stjernehimmel, asteroide flugt, maske warcraft, Frog puslespil, lego van gogh, p, 2000 stykke puslespil, fortnite vbucks kort kode, puslespil, lego fortnite.

1. Hvorfor har Mange Mennesker kan lide at Spille Puslespil?

Spille Puslespil Er en Meget Gavnlig Spil Eller Aktivitet.

Det Kan Uddanne Folk ' s Tålmodighed, Omhyggelighed, Koncentration, Udholdenhed, Observation og Intelligens.Hver Gang Du er Færdig med et Arbejde, Vil Du Have en Følelse af Realisering, og Finde Det Billede Er Meget Smukke, Vil du Føle, At Sådan en Vanskelig Puslespil Kan Være Afsluttet, og Der Er Intet, Du ikke Kan Gøre.

Mange Mennesker Er Skøre Puslespil Elskere, Så Slut Dig Til Os!

2. Hvad Er Funktionen af Tegninger i Puzzle Box?

Generelt, Gåder Ikke Har Tegninger.Vi er Specielt Vedhæfte Brev Tegninger til at Lette Puslespil Elskere, Der Lige Er Begyndt at Klassificere Dem i Henhold til Tilbage for at Reducere problemet med Gåder.Hvis Du Ønsker at Udfordre dig Selv, kan Du Kampen i Henhold til det Mønster på Låget.Jeg Hørte, At Kun De Mest Importerede Dem Bringe Tegninger!

3. Hvordan Kan jeg Stave uden et Puslespil Ramme?

Når Der Ikke Er nogen Puslespil Ramme, Forbered et Bord med Størrelsen af Puslespillet.Du Kan Også Sætte Det på Skrivebordet, Sætte Det Sammen og Så Ramme Det.Du Kan Også Købe den Første Frame og Sætte Det på den Nederste Plade af Rammen, dette Gør Det Nemmere at Ramme!

4. Hvor kan man Købe det Billede ?

Rammen Er Skrøbelige, Kunde Assistenter Generelt Ikke Anbefale Købere at Købe Online, Kan Du Købe Det i den Lokale Gallerier og Korssting Steder!

5. Hvorfor Er Der Snavs i Puslespil Taske jeg har Købt?

Denne Situation Eksisterer.efter at Posen Er Sendt, Kan Det Rengøres, Som Ikke Vil Have en Væsentlig Indvirkning på Puslespillet.

6. Mit Puslespil Der Mangler, Hvad Skal Jeg Gøre?

Puslespillet Er Pakket i Plastik Emballage, og Sandsynligheden for Manglende Brikker i Puslespillet, som i sig Selv Er Meget Lille.De fleste af de Manglende Film Begivenheder Var et Uheld Tabt Eller stavet forkert i Puslespillet Proces.Derfor, Venligst være Opmærksom på at Beskytte Puslespil.under Puslespil Proces, skal du Sørge for at Isolere Puslespil fra de Store Venner af Xiao Mao Hvalp Børn.

[Forholdsregler]]

Der Er et engelsk Nummer på Bagsiden af det Puslespil, Som Er Bekvem og Hurtigere at Færdiggøre Puslespillet.

Puslespil Begyndte i England i det 18. Århundrede og Blev Populær i Europa.To Hundrede År Senere, Puslespil Er Blevet en af Verdens Spillet Produkt til Alle Aldre. .

Den Forskning, Resultater af Eksperter, der Fandt, At Puslespil Effektivt Kan Inspirere Folk til at Tænke, Træne Deres Tænkning, vurdering af Evner og Tålmodighed.Det Har den Funktion at Forskønne Hjemmet og Forbedre Smagen af Livet.Fordi Det Kan få Deltagerne til at Slappe af Deres Nerver, Puslespil, Betragtes Også som Classic Casual-Spil og Er Elsket af Forbrugerne.

[Instruktioner for Brug]]

Vær Opmærksom på at Undgå at Miste Små Stykker ved Montering.Ved Montering af Gåder, Kan Du Klassificere Hvert Stykke af Gåder i Henhold til den Omvendte Brev Sekvens.For det første, Sat Sammen af de Fire Sider af Billedet, og Derefter Sat Sammen af Små Stykker af Puslespillet med det Samme Bogstav-Sekvens i Henhold til det Foran Billedet af Puslespillet, og til Sidst Kombinere Delene Sammen til at Gøre Det til en Komplet Gåde.


  • Materiale: Papir
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: Old Master
  • Puslespil Stil: common
  • Køn: Unisex
  • Aldersgruppe: > 3 år