Højre Vinkel Klemme Type L DIY 90 Graders Positionering Tømrer Værktøj Pladser Hjørne Træbearbejdning Hjem Aluminium Legering af Non-Slip

  • Anmeldelser
  • På lager
kr132.32 kr120.41

Tags: 90 graders clamb, squar, tømrer-værktøjer klemmer, 200mm fastspænding pladsen, max hjørne, glu træ til træ, jig router, klemme hjørne, klemme træværk, klemme.

Funktioner:

Denne klemme organ del, der anvendes aluminium trykstøbning af legeringer, holdbar og stærk.

Fremragende ergonomisk design for gribende magt og komfortable, og hjælpe med at sæt op med det samme, sikrer hurtigt.

Tømrer højre vinkel jig, der er til professionelt bruges til at samle og Et must-have for bearbejdning af træ, møbelsnedkere, handymen og gør det selv ' ers ens.

Perfekt til svejsning, indramning, boring, doweling, hvilket gør kabinet, installation af møbler, ramme og akvarium, osv.

Tydeligt Display: Digital display er klar, let at måle.

Specifikationer:

Konto Type: Højre Vinkel Klemme

Materiale: Aluminium Legering

Farve: Sort+Rød

Typer: 1(1 stk.), 2(1pair), 3(1 stk.), 4(1pair), 5(1 stk.), 6(1pair)

Størrelse: Ca 120 mm, 140 mm, 160mm

Pakken Indeholder:

1Pc x Højre Vinkel Klemme

Eller

1Pair x Højre Vinkel Klemmer

Bemærkninger:

Overgang: 1 cm=10 mm=0.39 tommer

1. På grund af de forskellige overvåge og lys virkning, at den faktiske farve kan være lidt forskellige fra den viste farve på billederne.Tak!

2. Bemærk, at 1-3cm måling af afvigelse på grund af manuel måling.

Bemærk:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme,kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne,men ikke den samme ydelse på de forskellige organer, som på den model.

2.Undersøg de nærmere detaljer størrelser med din,skal du tillade, at 2-4cm adskiller sig på grund af manuel måling for tøj, takket være Alle målinger i cm og bemærk venligst, 1cm=0.39 tommer

1) Vi accepterer Alipay, West Union, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

2 Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

1) WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT tager 3-7 dage ,EMS tager 8-12 dage.Indlæg air mail behov for 2-8 uger.Men alle af dem er afhængig af det land, der leveres til.

2) SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

1) Købers tidlig bekræftelse vil blive meget værdsat efter modtagelse af varen.

2), Da din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling, vi oprigtigt opfordre dig til at lade positiv feedback til os, hvis du er tilfreds med vores produkt og service.

3) skal Du kontakte os inden de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil arbejde med dig for at løse eventuelle problemer.Tak for din forståelse!


  • DIY-Forsyninger: Træbearbejdning
  • Struktur: Vinkel Klemmer
  • Brug: Andre
  • Mærke: HOUSEEN
  • Standard eller ikke-Standard: STANDARD
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: Højre Vinkel Klemme
  • Materiale: Metal