Alle former for naturlig krystal formue træ formue træ pynt

  • Anmeldelser
  • På lager
kr105.40 kr100.12

Tags: bonsai, quartz tree, ivy rummet, crystal sten, feng shui træ, feng shui, natural crystal huler, selenit krystal, kvarts unicorn, form shirt.

Item Forklare Navn Naturlig krystal krystal Materiale Vægt

Længde 150 mm Bredde mm Højde

[ baby introduktion]: 1, fra Brasilien naturlig krystal sten, krystal energi stærk, almindeligvis kendt som sten af rigdom, krystal vil påvirke materielle liv og formue, derfor, krystal arrangement med hjem eller kontor af den rigdom, position, kan i høj grad øge den finansielle transport. 2, vuggende Qian Shu - den legendariske magiske træ.Det er essensen af universet og essensen af universet, dets grene kan producere uendelige magi af penge, efter udvinding, det er også vedvarende, uudtømmelig, uudtømmelig.Det er den Gud, som træ af Kina.Ud over at have et hus, på samme tid, kan styrke det magnetiske felt, så din velsignelse, rigdom, popularitet, alt fuld af uendelig vitalitet. 3, den magiske kraft træ: Crystal penge træ, med et par mere end et par små magnetiske resonans, vinden fra skyen - som flydende magnetisk kreds, ganske velegnet til gas flow.I hjemmet eller på kontoret, den rigdom, vil træet har magisk virkning.Den naturlige krystal har mere end hundrede millioner år af Jordens Ånd, og har forskellige magnetiske felt og funktion på grund af størrelse og farve og glans.Det kan oplyse sindet, sindet, ånden og den særlige energi.Det kan rense kroppen, og virkningen af behandling og retransport; det vil være mere rig, uddrive onde og sikre, således at sundhed og lykke i ægteskabet er fuld.Det er en af de mest egnede gaver til familier at etablere huse og forbedre geomantic gaver til familie og venner. 4, materiale af kunsthåndværk: hele materialet af træ er et naturligt materiale, de rige træ bassinet og tree trunk er lavet af en støbning økologiske harpiks, ingen lugt og ingen forurening, grenene er ren gul kobbertråd, den vigtigste og mest karakteristiske er de blade, brug af naturlig krystal unshaped knuste sten, manuel forberedelse! 5, karakteristika Choi Choi træ: det er vores patenterede produkt, mange af dem er unikke for os.Modellering er ejendommelige og maleriske, at give folk en naturlig skønhed. 6, valg og placering af penge træ: placering af et væld træet til at sætte positionen på verandaen og hjem er den bedste.I livet i hjem, vi plejer at tage diagonal diagonal af hvert hus, og de penge-træet kan være placeret som en fælles kunsthåndværk, som i det vindue, partition, seng, skrivebord, bord, te-bordet, TV-kabinet, skal du Vente til en passende position.Krystal træ modellering Beskrivelse / kontrol: krystal træ i levering af emballage kobbertråd og crystal bladene er krøllet op i den medlemsstat, efter at have modtaget de varer, i henhold til billedet i form arrangement, det samme barn kan sortere forskellige former, men også gratis at spille fantasien design, og barnet, og "hundrede ændre modellering".Det foreslås, at hver eneste lille klynge af crystal åbnes i kronblad form, så at det hele ser mere frodig.

Obs: Størrelsen kan være lille unøjagtighed på grund af forskellige partier af produkter, eller hånd måling, tak for din forståelse!

Betaling:

* Betaling inden 7 dage efter slutningen af bud.Sørg for, at "Skibet" - adresse i din SPÆRREDE konto, er korrekt.

* Internationale Købere bemærk venligst, told, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.Skal du tjekke med dit lands toldmyndigheder office at afgøre, hvad disse ekstra omkostninger, der vil være før til at byde/købe.

Forsendelse & Håndtering:

* Varen vil blive afsendt fra Kina Post med Standard International Shipping (med tracking nummer).

* Jeg sender inden for 3 hverdag efter modtaget betaling.Er det normalt vil ankomme inden for 30 arbejdsdage.Hvis du har brug for EMS shipping, pls velkommen til at kontakte mig.

Vi tilbyder en række forsendelsesmuligheder, som følger:

1. SAL shipping (SAL shipping om 18-30 dage.billigere og hurtigere)

2. Luft shipping (Luft shipping om 15-20 dage,hurtigere, men dyrt)

3. EMS shipping (EMS ca 6-10 dage.hurtigste men meget dyre)

4. Sea shipping (Sea shipping tager ca 45-60 dage, du hellere ikke vælge sea shipping, hvis du ikke har tålmodighed til at vente så lang tid for omkring 2 måneder.billigste, men meget langsom)

Kombineret Fragt

* Jeg er glad for at kombinere forsendelse på elementer vundet/købt inden for 7 dage.

* Du kan få 15% rabat på forsendelse.

* Kombineret shipping rabat er kun tilgængelig, hvis du laver en samlet betaling.Vent, indtil alle de auktioner endte.Efter at have gjort, pls e-mail til mig for en samlet faktura, hvis jeg ikke allerede har gjort det.

Returret:

* Hvis du ikke er fuldt tilfreds, pls kontakte mig med det samme.Varer kan returneres indenfor 7 dage efter modtagelsen til en 100% refusion. * Returnerede varer skal være i deres originale emballage & i som-sendes betingelser, ikke er slidt eller ændres.

Vilkår:

Varer sendes indenfor 3 hverdage efter modtagelse af betaling.

Hvis varen er beskadiget i posten, jeg kan refundere portoen og kompensere dig for nogle penge.

Jeg sender pakker med China Post.Hvis pakken går tabt i den mail, jeg kan sende pakken eller sende fuld tilfredshed eller pengene tilbage.

Jeg svar e-mails 7 dage om ugen.Hvis du ikke får svar fra mig i løbet af 2 dage, dette betyder, at vi ikke kan modtage din e-mail.Sørg for, at du kan sende e-mail til en korrekt e-mail adresse.

Hvis du har spørgsmål om din ordre, er du velkommen til at kontakte mig.Jeg er villig til at løse ethvert problem med mine kunder.Vi vil gøre vores bedste for at få dig tilfreds.(^v^)

Hvis du ønsker at bestille et skræddersyet produkt, så fortæl os din specifikation i detaljer.Vi vil gøre vores bedste for at opfylde dine krav.


  • Regional Funktion: Kina
  • Natural crystal klynger.: Naturlig krystal
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Stil: feng shui
  • Mærke: Mjzbf
  • Tema: Mascot
  • Materiale: Crystal