Foldbar Barn Cykelstol Børn Sadlen Cykel Bike Front Mount Børn Sikkerhed Forsædet Sadlen Transportøren Tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr282.69 kr183.75

Tags: velocita barnestol, graco barnestol, ebike-kid sæde, hoved bra barnestol, bagstopper, barn, cykel sæde, overlay barnestol, voksen motorcykel barnestol, børne cykel sæde resten, stor pige cykel sæde, gardiner barnestol.

Bullet Punkter:

1、Materiale: Lavet af øko-venligt materiale, der er ugiftige, lugtfri, holdbar og sikker at bruge.

2、Stabil og Sikker: De vigtigste dele af sædet er lavet af unibody-design uden svejsning, som er mere stabilt, fast og sikker.Fortykket og udvidet pude er mere behageligt at sidde for babys.

3、Behagelig: Skridsikre armlæn og pedal design holder børn, sikker, komfortabel og gratis, når du rider.Justerbar bjælke gøre sædet er egnet til alle slags cykler, som mountainbikes, electrombile, osv..

4、Kid sædehynde: sædet er afgørende for dine børn, når du tager dine børn med cykel.

5、Let At Opbevare: Det forreste sæde og fiksering, beslag kan foldes sammen og trukket ind, reducere den plads volumen og gør det nemt at transportere og opbevare.

Produkt detaljer:

Navn: Cykel-barnestol

Materiale: høj kvalitet bomuld rør, stål-rør, aluminium, grøn plast

Stil: En type - armlæn-sektionen, En type - single board afdeling, B-type - armlæn afsnit, type B - single bestyrelsen sektion

Pude: længde 22cm/8.67 i, tykkelse 3,5 cm./1.38 i(om)

Alder anbefaling: armlæn for 4 år gamle og derover, enkelt bord for 6 år og derover

Funktioner: hurtig afmontering

Bemærkninger:

1. Forgaflen under sædet bør have en plads højde af 3,5 cm for at installere sædet låses.Diameteren af fast forgaffel bør ikke være større end 3,4 cm.Forgaflen skal have en lille hældning bagud.Hvis det er en lodret søjle, det er ikke egnet til installation..

2. En cykel, der er for lille, er ikke egnet til installation.Der skal være en afstand på 35 cm mellem den forreste ende af sædet og styret.

Liste:

Cykel front barnestol*1


  • Bruger: børn