Kalis Tænder Spike Ekstrem Chastity Enhed Cock Ring Cock-Lås for Mænd Pungen Vedhæng Mandlige Tortur Enheder, BDSM Legetøj C049

  • Anmeldelser
  • På lager
kr183.81 kr165.45

Tags: lange chastity bur af metal, bdsm, ring pungen, pungen tortur, cbt, bdsm legetøj, escrima, kali, høne, hane bur, metal spids kyskhed, buret cock.

Mange tak for dit besøg i vores butik.alle vores produkter er certificeret 100% medicinsk-gr-et rustfrit stål.Pas på billigere produkter, at produkterne er ikke fast kirurgisk stål, forkromet stål eller dårlig kvalitet stål.Vi vil kun omfatte denne påtegning på vores 100% kirurgisk stål produkter.

Kali Tænder Chastity Enhed - Avanceret er det ultimative inden for både tortur og mandlige kyskhed.Denne tandede ringen er en bøjle med pigge peget indad for erotisk seksuel benægtelse.Kali Tænder Chastity Enhed er virkelig en af de voldsomste CBT legetøj, der findes på markedet.

Til at bære det element, skal du placere Kali Tænder Chastity Enhed omkring akslen, før fuld erektion.Som bæreren bliver vakt ringen bliver strammere og pigge begynder at grave i penis, der forhindrer en erektion.

Du kan også gøre det i en spids Penis ring.At gøre så læg det i bunden af pik og nosser, og lås det på med en hængelås.

Eller du kan gøre det til en interessant bold båre enhed af indpakning op omkring pungen med testiklerne.

Materiale:316 medicinsk Rustfrit Stål

Der er 36pcs Runde form massage pigge er fuldt aftagelig og justerbar, hvilket betyder, at du har fuld kontrol over, hvor mange pigge til at omfatte eller afstanden af de skruer, der skal indsættes for at justere for din omkreds.skruerne er også løsnes, og enheden bæres som en Runde spidse bold båre,valget er dit!

Vores enhed gør en effektiv mand chastity enhed, for at sikre akslen i sin stål greb, hvilket gør flugt umulig.Du kan låse enheden med en hængelås for at sikre, lydighed, eller bare for at drille til dit hjerte indhold!

Sikkerhed bemærk: Nyd med forsigtighed!Smerten kan øge med en begyndende erektion.Det samme gælder, hvis pigge er skruet alt for dybt.

Denne tandede cock ring er en stål bøjle med pigge peget indad for erotisk seksuel denial! 4 rækker af glæde tænder.

Den følelse, der er skabt, er betagende, og lærer ham at styre sin ophidselse.Det er derfor både en anti-erektion enhed og en anti-masturbation-enhed.Lille og let, Kali ' s Tænder er meget diskret og ubemærket under bukser.

Kali Tænder enheden kan tjene et par formål, afhængigt af hvor meget disciplin, du ønsker at påføre:

1.Effektiv chastity enhed.Sted omkring skaftet af hans penis, så når han får en erektion de punkter, der vil grave i hans mest følsomme kød.

2.Spidse cock ring.At gøre så læg det i bunden af pik og nosser, og lås det på med en hængelås.

3.Ball båre enhed af indpakning op omkring pungen med testiklerne.

Materiale: Medicinsk kvalitet Rustfrit Stål 316L

Størrelse

Adapte til alle størrelser med justerbare skruer. 1,5 tommer i diameter (uden tænder), Hver tand stikker 1/4" fra stål

Hånd-Polering virkning ligner et spejl

1.WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve. 2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, specifik årsag til returnering. 3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra www.vintanker.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning. 4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

1.Din feedback er meget vigtigt for vores virksomheds udvikling,Så du bedes venligst forlade Feedback 5 Stjerner, hvis du er tilfreds med vores produkter,mange Tak. 2.Lad ikke Negative Feedback, uden at spørge os om hjælp,er du velkommen til at Kontakte os først, hvis du har enhver problem.Feedback er vores liv,før du forlader en neutral eller negativ feedback,bedes du kontakte os for at få en bedre løsning,vil Vi svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt,på forhånd Tak for din tålmodighed.Håber Du Nyd Din Shopping!!!


  • Forsinket sædafgang: Penis ring
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Element Type: Penis Ringe
  • Seksuelt Suggestive: No
  • Kalis tænder bold båre: tortur enheder
  • KALI ' S SKARPE TÆNDER - 4 RÆKKER: kali tænder chastity enhed
  • Sjofelt Billede: No
  • Model-Nummer: MKC049