Høj Kvalitet, Mode Lang Celebrity Kjoler 2019 Blomster Print Off-Shoulder Sexet Dubai Aften Prom Party Kjoler Med Fjer

 • Anmeldelser
 • På lager
kr1 626.60 kr1 463.95

Tags: kjoler caci, kollektive kjoler, kjole soiree, tin kjoler, robe de soiree simpelt, Robe de soiree, kjoler kolliderer, lækre kjoler, iro kjoler, brugerdefineret aften kjole.

Produkt Beskrivelse

Høj Kvalitet, Mode Lang Celebrity Kjoler 2019 Blomster Print Off-Shoulder Sexet Dubai Aften Prom Party Kjoler Med Fjer

Populære design :Mellemøsten design celebrity kjoler med bånd og fjer,sexet speciel formel aften, røde løber kjoler Størrelse :standard størrelse ,plus størrelse eller brugerdefineret størrelse Anledning :lang celebrity prom kjoler er perfekte til aften cocktail galla fest,speciel lejlighed tilfælde,grand vis,ceremoni,løbsk,red carpet Kvalitet :vi er en professionel fremstilling af kjole,så er du velkommen til at købe vores kjole enhver Pige Og Kvinde Vigtigt!Klik På Tilføj For At Kortlægge Og Købe Det Nu!

Foto Viser

Størrelse Chart

Skræddersyet Service Hvis du ønsker at bestille en custom-made størrelse,Bedes du udfylde format nedenfor og tilbyde os, når du afgiver ordren.Takket være 1. Bust: ____cm/tommer 2. Talje:____ cm/3 inches. Hofterne: ____cm/4 inches. Skulder til skulder: ____cm/5 inches. Arm længde: ____cm/6 inches. Hult til gulvet med hæle: _____cm/ 7 inches. Højde med hæle : ____cm/ 8 inches. Kjole Farve( vælg Venligst en Farve Nr.fra vores farvekort): Farve NR. #____ 9. Slid Dato:____ 10.Andre Krav:____

Farvekort

Bemærk: Vær opmærksom på, at fotoet kan være lidt forskellige fra de faktiske element i form af farve på grund af det lys under foto skyde, skærmen eller farve, temperatur, osv.Da computerskærme har kromatisk aberration, især mellem CRT skærm og LCD-skærm, kan vi ikke garantere, at farven af vores produkter vil være nøjagtig den samme med de billeder, du ser.

Produktionsprocessen

Positiv Feedback Vigtig Meddelelse --Du måle dig selv omhyggeligt, og give os de rigtige størrelser for yoiur kjole. --Giv os lige shipping oplysninger,herunder fulde navn,adresse,lynlås-kode, telefon-nummer .Mere information willmake leveringen af kjolen mere gnidningsløst og hurtigt. --For kunder fra Brasilien ,giv os din CPF hvis du vælger hurtig delivey som DHL,TNT,UPS eller Fedex som fragt på din ordre. --Importafgifter,skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.disse gebyrer skal afholdes af køberen.Nogen særlig bemærkning, der kræves på pakken,bedes du kontakte os.

Returret

Som altid, hvis der er et problem, eller hvis varen er utilfredsstillende, bedes du kontakte os først på en hurtig og tilfredsstillende løsning.

Du bedes venligst bekræfte din ordre (rigtige størrelse, farve, stil) omhyggeligt, før du beslutter dig for at placere ordren.Alle ordrer behandles i henhold til din ordre bekræftelse, og vi forsøger vores bedste for at tilfredsstille alle kunder.Vi kan kun garantere kvaliteten af elementer vil blive leveret.Alle ordrer på vores hjemmeside skal overholde de politikker under alle forhold.

1. Tilbage

--Bedes du venligst kontakt os for den vende tilbage på første inden for 48 timer efter modtagelsen af varen.Så kan du diskutere med os om de problemer, du har. 90% af den tid, vi er i stand til at løse problemet ved at give teknisk support, uden at du behøver at sende noget tilbage.

--Den returnerede vare skal være i perfekt stand, som den blev sendt til dig, er ikke blevet ændret, og har ikke været brugt.Hvis der er støv, beskidte pletter, ændre og så videre, skal vi ikke tilbyde refusion.For kjoler, du også nødt til at betale 30% af den samlede mængde af orden som genpåfyldning gebyr.

--Vi tilbyder GRATIS REPARATION på din kjole!Men portoen til at sende det tilbage og re-skibsfart omkostninger, at du vil blive både på din konto.

--Det er et krav, at vare-eller kjoler skal returneres til os senest 14 dage efter tilbagevenden anmodning bliver accepteret.

--Vende tilbage forsendelsesomkostninger vil være købers ansvar.

2. Udveksling

Udvekslinger er kun tilladt for de elementer, der er defekt, forkert leveret eller beskadiget ved modtagelsen.Alle varer kan kun udveksle for lige pris udskiftning, skal du være opmærksom på, at vi vil udstede udskiftninger efter dit afkast er modtaget.

3. Dimensionering og Montering Spørgsmål

Som alle vore kjoler er håndsyede og skræddersyet, den færdige kjole kan variere fra omkring en (1) tomme enten i retning af den angivne målinger.For at sikre, at din kjole vil stadig passe dig perfekt, vore skræddere har skabt alle vore kjoler med ekstra stof i sømmene for at give mindre størrelse modifikationer for at være let.Der er, hvis du finder den kjole ikke passer helt godt, kan du først henvende sig til den lokale skrædder for den justering, der er nemmere og mere bekvemt.

4. Procedurer vende Tilbage og Få Refunderet

--Kontakt vores kundeservice straks at underrette de spørgsmål, du kan finde.Som vi har personale, der udfører kvalitetskontrol, før hvert element eller hver kjole levering, til de problemer, du nævner, skal du give bevis for, for eksempel, er du muligvis nødt til at give billeder til at vise en forkert størrelse eller kvalitet problem.

--Vi vil give dig det tilbage postadresse.Bemærk venligst, at enhver kjole vende tilbage uden at informere os vil ikke blive refunderet.

--Efter den returnerede vare, som du er modtaget, vil vi refundere dig i 3 til 7 dage ved T/T .Haste ordre gebyr og fragt du har betalt, før de er ikke-refunderbart.

Feedback

Hvis du er tilfreds med vores produkter og services , bedes du forlade din positive feedback og 5 stjerner .

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller services, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse eventuelle problemer og give dig den bedste kundeservice.


 • Størrelse: Plus size,standard size or customize
 • Kjoler Længde: Gulv-Længde
 • Model-Nummer: LWCD19
 • Mode Element: Blomsterprint
 • Dekoration: Skærf,fjer
 • Ærme Stil: Almindelig
 • Med indbygget Bh: Ja
 • Materiale: Spandex
 • farve: som billede eller valgfri
 • Back Design: lynlås
 • Leveringstid: 10-20 days
 • Funktion: elegant,sexet,fashion design
 • Kvalitet: Fremragende
 • Element Navn: Dubai Sexet Berømthed Kjole
 • Halsudskæring: Stropløs
 • Silhuet: A-LINJE
 • Ærme Længde(cm): Ærmeløs
 • De Faktiske Billeder: Ja
 • Mærke: Lowime
 • Element Type: celebrity kjoler
 • Stof Type: Strikning
 • Ærme Type: Den Ene Skulder
 • Lejlighed: kendte,runaway,prom,cocktail party