Opbevaring i hjemmet Computer Ordbog Bog Bank Penge, Kontanter, Smykker Skjulte Hemmelige Sikkerhed Skab Med 2 stk Key Lock Drop Shipping

  • Anmeldelser
  • På lager
kr84.92 kr55.21

Tags: skjulte tørklæde opbevaring, hemmelige comparts, book box opbevaring, cerradura seguridad, nøglering, mini-værdiboks-wallet, max computer, lås skabet, els bøger, skjulte storag.

Funktioner:

Ideel til opbevaring af værdigenstande

Ordbog skjulte design, er mere hemmelighedsfulde

Helt nye og høj kvalitet

Specifikationer:

Materiale: stålplade, plast

Farve: Rød, Blå, Gul, Sort

Vægt: ca. 259g

STØRRELSE:S 11.5*8.5*4.5 cm

M 18*11.5*5.4 cm(uden hul)

Bemærk:

1.Bemærk, at 1-3mm fejl på grund af manuel måling.

2.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, de billeder, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.

Pakken Indeholder :

1 x hemmelige computer

2x nøgler

Efter-salg service

1.Garanti:To år.

2.Bemærk faldt velkommen til at kontakte os, hvis dit produkt har nogle problem med kvaliteten,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig.

Garanti

1. Normmly vi vil sende varerne inden for 1-3 hverdage efter din betaling er bekræftet af www.vintanker.dk.

2. Alle varer bliver omhyggeligt test før forsendelse.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten.

3. Vi lover garanti for kvalitet i et år, og vi vil reparere det uden beregning.Den porto, som skal betales af kunden.

4. Hvis du ikke er tilfreds med produktet, er du velkommen til at kontakte os.Vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Retur&Refusion

Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage,det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er Ingen UNDTAGELSER.Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning.

Told

Køber er ansvarlig for eventuelle skatter og /eller afgifter af deres land.Import-skatter og afgifter er ikke inkluderet i det em pris.Sælger ville ikke betale for Eventuel Told,told,importafgifter.Købere vær bevidst at opfylde forpligtelsen til skat, betaling og fortoldning.

Feedback

Vi vil give vores bedste produkter og service til dig.Håber virkelig, at du er meget glad for, når de modtager vores pakke!

Hvis du er utilfreds anden grund,skal du kontakte os inden de forlader negativ feedback,vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse ethvert problem, indtil du er tilfreds med dit køb hos os!Mange tak for jeres støtte og tillid!

Forsendelse

1.De fleste produkter bliver afsendt inden for 72 timer(udelukker holiday og weenkend) efter klare betaling, vi modtager.

2.Udfyld korrekte leveringsadresse og kontakt telefon til din ordre, tager vi ikke undelivery reponsibility på grund af den forkerte Modtager oplysninger, du gav.


  • Model-Nummer: Opbevaring I Hjemmet Computer
  • Størrelse: L