Stræk Nye Stil, Sofa overtræk til Stue Elastisk Stretch Slipcover Gennemskåret Sofa Dækker Sofaen Dække Snit Sofa

  • Anmeldelser
  • På lager
kr226.43 kr115.51

Tags: konveks heks spejl, og 610n grinder, konveks ur unisex, casio ga 110 kofanger, knap boot mustang, transportbånd 528mm, kaffe vintage plade, pap model bil, og 1dl bpa-fri.

Pakken Indeholder: 1 stk sofa dække Produkt er kun en sofa dækning, ikke herunder pudebetræk.(Enhedspris er kun til 1pc sofa dækning,ikke omfatter cushion cover eller andet tilbehør,hvis du ønsker et pudebetræk,er du nødt til at placere for hver for sig.) Størrelsen Antyder: du måle din sofa omfatter armlæn,og derefter vælge den størrelse.Hvis du ikke måle omfatter armlæn,sofa dækning vil være mindre end din sofa. 1-pladser, længden af sofaen skal være inden for 90-140 cm. 2-personers, længden af sofaen skal være inden for 145-185 cm. 3-personers, Længden af sofaen skal være 190-230 cm. 4-personers, længden af sofaen skal være 235-300 cm For type L-eller Hjørne eller gennemskåret sofa, som kombineret med 2 dele separat, du har brug for at bestille 2stk dækning for det.Størrelsen af den dækning, vil afhænge af længden af AA, BB og CC linjer.For eksempel: Hvis AA=200 cm, BB=160 cm, så skal du gå til 1 PC tre-personers sofa dækning og 1 PC-to-personers sofa dækning.Vores sofa dækning, der gælder for sofa, som der er en kløft,mellem sæde med ryglæn og armlæn.(Sørg venligst for, at din sofa har dyb kløft til at glide skum barer inden køb.Vores sofa dækning er ikke egnet til sofaen med lille hul.) Bruger: Denne grundlæggende slipcover skjolde og beskytter dine møbler fra pletter, slid og ælde for at forhindre det fra at blive ødelagt.Det er fantastisk til hjem med kæledyr, eller for enhver, der søger en økonomisk løsning til møbler beskyttelse.Du kan endda købe forskellige farver og dekorere sofa efter sæson og humør.Bemærkninger: 1.størrelsen knappen :Pudebetræk 2pc, Betyder 2pc pudebetræk,ikke sofa dækning. 2. Manuel måling 1-3 fejl er tilladt,forskellige lande har forskellig størrelse,skal du kontrollere det, før du køber. 3.Hvilken en kan du ikke vælge fra knappen farve,bedes du kontakte os.Advarsler: Undgå at bruge blegemidler til vask dynen Vaske det af med beklædningsgenstande eller tøj med lignende farver. vi accepterer returnering og refundering, hvis elementet har et problem

1.Den Service vi yder service inden for 12 timer,alle massage vil blive besvaret på den første.Kontakt os ved indbakke massage eller erhvervsdrivende manager

2.Bemærk, tude billeder af Produktet er 100% i form af optagelse,men på grund af det lys,vinkel, og andre emner vil have en lidt anderledes

3.Feedback kan Du efterlade 4 eller 5 stjerner,så vi ved, at du har modtaget din ordre, og er tilfreds med varen.Vi vil gøre det samme for dig.Hvis der er noget problem med dit køb,skal du sørge for at kontakte os inden de forlader feedback eller åbning tvist,så vi kan løse problemet på en positiv måde.Som du kan forestille dig,din gode feedback er afgørende for vores succes.

4.Om produktet salg

Bemærk minde os om, hvis der er nogen ujusterede korrektioner af produkter til salg i denne butik.Tvister, der opstår fra sådanne problemer, støtte returnering og refundering, men ikke som en grund til erstatning.

5.Om produktet titel ordforråd

For at lette shopping søgning af forbrugerne, produktets titel for denne butik er kun et søgeord, der anvendes i henhold til køberen søg vaner, og ikke repræsenterer den faktiske effektivitet og egenskaber af selve produktet.

6.Om brug af produktet

Fordi den enkelte forbrugers oplevelse er forskellige, effektiviteten af produktet er påvirket af forskellige faktorer, og det er ikke garanteret, at alle vil opnå den samme virkning.

7.Forsendelse

Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.

Q: Hvorfor russiske kunder har brug for at udfylde passport-oplysninger?

A: Når du gøre for, at din passport-oplysninger vil blive krævet af den lokale told i Rusland.Du kan være sikker på, at dine oplysninger aldrig vil blive fortalt, at den tredje part, og det er sikkert for dig til at give oplysninger på www.vintanker.dk.

Q: Hvornår vil min ordre blive leveret?

A: Fuldstændig vi er nødt til at arrangere din pakke inden for 1-7 dage, ikke mere end 10 dage.Hvis det er et presserende rækkefølge, skal du gøre bemærkninger, når du afgiver bestilling, eller kontakt vores kundeservice for at opfordre til dig.

Q:Hvordan kan jeg spore min pakke?

A:Du kan spore din pakke på følgende websted ved hjælp af din tracking nummer: www.17track.net/en (Kopieret til browseren for at åbne).Hvis der er et problem med den forespørgsel, om det kan være en forsinkelse i logistik, opdatering, kan du kontakte kundeservice for at få den korrekte logistik oplysninger.

Q:Hvad kan jeg gøre, når køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud?

A:Hvis dit køb beskyttelse tiden er ved at løbe ud, så kontakt os og vi kan hjælpe dig til at forlænge den.Så dine penge ikke gå til vores konto.

Q:Hvordan kan jeg ændre eller refundere min vare ?

A:Du kan annullere ordren eller ændre elementer inden levering,når pakken er afsendt,kan vi ikke acceptere aflysningen eller ombytning,hvis du vil annullere rækkefølgen,vær venlig at vælge den grund af at du ikke ønsker det, eller af anden årsag.når du modtager det, utilfreds,så kontakt os snart,vi vil 100% med at løse det.

Q: Hvornår får jeg pengene?

A: restitutioner vil blive procedure i 3-15 dage fra www.vintanker.dk.Hvis du har nogle problemer med det, bedes du kontakte med Alipexpress kundeservice!Tak.


  • Materiale: Polyester / Bomuld
  • Gældende Sofa: Snit Sofa
  • Størrelse: other
  • Produktion: Kombination Kit
  • Model-Nummer: HR
  • Stil: Moderne
  • mønster: Almindelig Farvet
  • Mønster Type: Solid