Mid-Motor Chainwheel Ring Adapater 34T 36T 38T Kæde Sæt El-Cykel Konvertering Kit til Tongsheng Ebike

  • Anmeldelser
  • På lager
kr182.38 kr136.79

Tags: ebike hastighedsvisning, 36t klinge, extralite klinger, , bafang motor, tongsheng tsdz2, afhds 2a-modtager, bike kit electr, Cykel Chainwheel, mayou motor ebike, vlcd5 skærm, 6-pin.

GARANTI

M otor:2 år Dele:6 måneder

Baseret på køb data:gratis reparation.Køber betaler for returportoen, og send porto.

HURTIG

Normalt sender vi de varer, som forsendelsesmetode du vælger.Men nogle gange kan vi ændre shipping metode,også så hurtigt, som du vælger.Forstå venligst, at.

SYSTEMET MATCHER

Før du placerer ordren om, controller eller display.Bedes du kontakte os uden tøven, og sende mig nogle af dine gamle konvertering system billeder .Fordi nogle er samme udseende, men har forskellige kommunikations protokol.De kan ikke matche din gamle konvertering system.

TOLD-SKAT

Normalt er vi erklærer, at den mindste værdi for at gemme dine told skat.Men på grund af forskellige politikker i forskellige lande,kan der være nogle told-skat, som skal betales af køber.Så du kan efterlade en besked, når bestillingen om, hvor meget værdi du ønsker at erklære.

FEEDBACK

Din tilfredshed er vores bedste vende tilbage til at betjene dig.Giv os et fem-stjernet rating, hvis du er tilfreds med vores produkter.Hvis du ikke er tilfreds,så kontakt os.Så vil vi tjene dig, indtil du er tilfreds.

Vores Virksomhed har Specialiseret sig i Cykler, E-cykel, Tilbehør, Ridning Udstyr til Industrier i 8 år, Med Professionel Teknisk Team, Og Har Vores Egen Fabrik og Salg Superior-Hold.Med Udviklingen Af Den Elektriske Cykel Industri og De Mennesker, Nyde af Ridning, Vores Produkter og Vores Service Over Hele Verden.Vi Har Fremragende Team Af Eksperter, Ingeniører, Kan Give Dig Med Høj Kvalitet El-Cykler og Tilbehør Produkter.Velkommen til Vores Virksomhed for at Besøge Og Indkøb, Der er Nogen Efterspørgsel, og Problemet, er Du velkommen til At Kontakte Os.


  • Watt: 201 - 300w
  • Spænding: Other
  • Mærke: En DAG
  • Design: Børsteløs