1 stk Fjernbetjening 2CH Dual-vejs Elektronisk Skifte Max 2A Elektriske Relæ Skifter til RC-Drone Model, der Kontrollerer 5V Modtager, Servo

  • Anmeldelser
  • På lager
kr49.57 kr45.10

Tags: rc servo skifte, fs x6b, rc skifte, blade maskine r2, rc servo, 2ch rf, ewelink remote switch, rc station, nyde, ciffer servo.

1 stk Fjernbetjening 2CH Dual-vejs Elektronisk Skifte Max 2A Elektriske Relæ Skifter til RC-Drone Model, der Kontrollerer 5V Modtager, Servo

Bemærk: Kun støtte 5V spænding modtageren, da det ellers kan forårsage skader på modulet.Hvis modtageren og styremaskine bruge højspænding system, skal du tilføje et spændingsfald modul til modul.

Funktioner - 1 kanal servo-signal -, kontrol-1 kanal elektroniske switch - Maksimalt 2A nuværende - Hele vejen-LED ' en viser, der arbejder status, med boot beskyttelse funktion, let at betjene - input kanal behøver ikke at være kalibreret og er kompatibel med fjernbetjening enheder af forskellige mærker - Lille størrelse og lav vægt

Ansøgning udvalg - Lang-distance fjernbetjening model raket - Fjernbetjening model røg-kontrol - Våben-system kontrol som rigtige maskine - Røg-kontrol af model fly - Kontrol af forskellige eksterne skifte systemer - Skifte signalet fra to kameraer - Kontrol tænd og sluk af forskellige elektriske apparater, såsom navigation lys, projektører, strobe lys, buzzere, osv. - Styre kameraets lukker, eller skifte kamera video og kamera-mode.

Funktion beskrivelse - remote switch fjernbetjent kontrol af det elektriske udstyr på fly model gennem en tre-trins skifte kanal på fjernbetjeningen, så du hurtigt kan komme i gang uden en manuel drift. - Denne enhed ikke behøver at være kalibreret og kan være præcist kompatibel med fjernbetjening enheder af forskellige mærker.

Typisk Anvendelse 1. Tilslut Indsæt signal kabel i tre-fase skifte kanal på modtageren, hvilket svarer til en knap på fjernbetjeningen.Når den er tilsluttet til receiveren, indikatoren blinker to gange for at angive, at power-on signal er normal.Når kontakten kanalen er åbnet, det arbejde, der lyser op, tværtimod, den er lukket. 2. Arbejder mode LED-lys, der viser indikatoren. 3. Udløser (tage gashåndtaget kanal som et eksempel) for at dreje gashåndtaget stick på fjernbetjeningen for at fuld fart på, et relæ er lukket (dvs forbindelsen mellem den fælles terminal og normalt åben terminalen er tilsluttet, og den fælles terminal og den normalt lukkede terminal er afbrudt).Drej på gashåndtaget stick på fjernbetjeningen til halv gas, de to relæer er ikke lukket (der er fælles afslutning og den normalt åbne ende er afbrudt, og de fælles mål og den normalt lukkede ende er tilsluttet).Drej på gashåndtaget stick på fjernbetjeningen, til det minimum, gas -, og den anden relæ er lukket (dvs forbindelsen mellem den fælles terminal og normalt åben terminalen er tilsluttet, og den fælles terminal og den normalt lukkede terminal er afbrudt).

Tag den tre-segment skifte kanal som et eksempel: Slå tre-fase-kontakten på fjernbetjeningen til den høje position, et relæ er lukket (dvs forbindelsen mellem den fælles terminal og normalt åben terminalen er tilsluttet, og den fælles terminal og den normalt lukkede terminal er afbrudt).Drej tre-fase-kontakten på fjernbetjeningen til neutral position, og de to relæer vil ikke fungere (det er den fælles terminal og normalt åben terminal er afbrudt, og den fælles terminal og den normalt lukkede terminal, der er tilsluttet).Drej tre-fase-kontakten på fjernbetjeningen til lav position, og den anden relæ er lukket (dvs forbindelsen mellem den fælles terminal og normalt åben terminalen er tilsluttet, og den fælles terminal og den normalt lukkede terminal er afbrudt)

Pakken indeholdt: 1 stk x R2 Relæ-kontakt


  • Mærke: SHUAICHI
  • Akselafstand: Skruer
  • Fjernbetjeningen Peripherals/Enheder: elektronisk switch
  • Fire-hjulstræk Egenskaber: Assemblage
  • Af Forbrugsstoffer: Samlet klasse
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Tekniske parametre: KV1100
  • For Køretøj Type: Fly
  • RC Reservedele & Accs: Skift
  • Størrelse: others
  • Materiale: Sammensat Materiale
  • Opgradering Af Reservedele/Tilbehør: R2 Relæ-Kontakt
  • Bruger: Biler & Fjernbetjening Legetøj
  • Model-Nummer: for RC Drone Model, der Kontrollerer 5V Modtager, Servo