Akut Sovepose 120*200cm Bærbare Camp Redde Tæppe Vindtæt Genanvendelige førstehjælp Sovepose Til Udendørs Camping Vandretur

  • Anmeldelser
  • På lager
kr59.24 kr41.50

Tags: sweatshirt rescate, l sovepose, hjem medicinske taske, bany sovepose, logo rescate, para læge taske, stor akut tæppe, tykkere nødsituation tæppe, k9 rescate, u sovepose.

Beskrivelse:

Materiale: PET aluminiseret film

Der gælder personer: voksne, der kan rumme 2 voksne

Farve: grøn

Specifikationer: Ziplock pose med opbevaringspose,

Størrelse: 120 * 200cm

Bemærk:

1.Lad 1-3.0 Mm-fejl på grund af manuel måling.pls sørg for, at du ikke har noget imod, inden dit køb.

2.På grund af de forskellige displays, der kan være små forskelle i farver af produkter.Vi håber du kan forstå dem.

3.Giv os venligst besked, hvis du finder nogen problemer på vores produkt, og vi vil være glade for at løse problemet for dig.

1. Brugervenlighed.Lettere end en nødsituation space tæppe, skal du blot trække de ting sæk, rulle og kravle ind.Akut sovepose kan bruges Som en sovepose foring til at styre kropstemperaturen.Denne taske er lille og let, nem at bære og opbevare.

2 .Holdbarhed emergency overlevelse sovepose kit er lavet af 26 um ekstra tyk, vandtæt og genanvendelige mylar materiale.Kan foldes op, OG læg det tilbage i vandtæt Nylon taske til dit næste eventyr.Et must-have telt til camping, vandreture og udendørs aktiviteter.

3. At opretholde kroppens temperatur Nødsituation Tasker er lavet af holdbart, reflekterende polyester film, der kan øge kroppens temperatur på 20 grader I koldt og dårligt vejr.Det er et must for dårligt vejr og udendørs eventyr som vind, regn og sne.

4. Lavet til nødsituationer Mp bruges som en overlevelse nødsituation tæppe, poncho, emergency shelter og mere, der er egnet til din fejltagelse Bag Den lyse orange farve af den ydre skal af denne sovepose er afgørende for at hjælpe redningsfolk at finde det.

Pakke Liste:

1stk*Nødsituation sovepose

1stk*opbevaringspose


  • Der Gælder Mennesker,: Voksen
  • Enkelt/Dobbelt Sovepose: Splejsning Enkelt Sovepose
  • Længde: Standard (Suitable for 1.8 m Height and Below)
  • Behagelig Temperatur Skala: [0℃~-10℃]