LED ATOMANT®18W 1600LM 205mm square LED Downlight Panel A ++ plade lys Downlight forsænket loft lys

  • Anmeldelser
  • På lager
kr64.45 kr61.23

Tags: lokale torv, 220v led panel, nanoleaf lys paneler, lysekrone geometri, koblingen stepper motor, Sted, led panel, celing lampe, led skrue, tin loft lys.

Dette 18W square LED Downlight Panel Det har perfekt finish sammen med en nyskabende og moderne design.De vigtigste funktioner omfatter Opaliseret diffuser , Der forhindrer blænding og ikke forstyrrer synet, samt en korrekt fordeling af lys med en 120 ° åbningsvinkel Og deres 1600 lumen .Dens høje Kromatisk reproduktion index + 80 CRI , Sikrer en korrekt farvegengivelse.

Med standardiserede dimensioner, Skære hul 205x205x10mm Og nogle Dimensioner 225x225mm , Det er specielt designet til at erstatte den standard LED Downlight af 2 lysstofrør, normalt 26W.Få på denne måde en energibesparelse på mere end 60% i forhold til disse straks .Større effektivitet i den laveste pris.

Takket være sin ekstrem tynd, det gør det nemt at installere på tagene, med lidt plads, samt korrekt drift takket være en høj kvalitet aluminium vask, som hjælper med at varmeafgivelsen af dette LED Armatur være minimal, hvilket sikrer lang levetid perioder.

Vil du kun nødt til at erstatte den gamle Downlight med denne super extra-flad LED-bord.Til dette formål, alt det nødvendige for at din installation er tjent: Øjenvipper fiksering -Allerede er installeret på pladen til at spare installationstid.PVC-belægning for At lette installation og undgå mulige skader.Medfølgende Driver -Med standard stik til hurtig forbindelse/afbryd forbindelsen.

Når det er installeret, det vil være perfekt integreret i taget.

Vores LED Downlight paneler har en Anslået ekstraordinære varighed på 30.000 timer , Takket være kvaliteten af de materialer og den høje effektivitet, der leveres af LED Chip ATOMANT .

Anbefalet belyser bolig -, forretnings -, industri-og erhvervslivet.Hjem, butikker, indkøbscentre, fritidscentre, hoteller, restauranter, kontorer.

Findes i 3 typer af temperaturer, der giver forskellige nuancer af lys.Varm hvid 3000K, neutral hvid 4500K og kold hvid 6500K.

Start med at spare på elregningen.Drage fordel af de bedste priser og tilbud på markedet i vores online-shop for Atomant LED-belysning.