SKWGEAR Taktiske 34mm anvendelsesområde 30mm ringe omfang ringsRifleScope Mount Passer Picatinny Mil CNC riffelsigte ring

  • Anmeldelser
  • På lager
kr209.06

Tags: 34mm ring, store rifle anvendelsesområde, beskyttelse picatinny, luneta riffel, riffelsigte hakko, 30mm mount anvendelsesområde, rifl anvendelsesområde, scout-riffel anvendelsesområde ringe, barska anvendelsesområde ringe, stoppe med at stirre på min pik.

Om SKWgear Taktiske 34mm ringe Normalt er den professionelle ringe, der anvendes på kraftfulde rifler er lavet af stål.Selv om meget pålidelige, men mod fatte tunge, og alle af dem er behandlet af pladsen billet, det koster en masse.Bortset fra regeringen-støttet militær politiet, mange skydning entusiaster er i stand til at købe og nyde dette produkt i høj kvalitet.SKWGEAR specialiseret sig i produktion, økonomisk og let aluminium legering ringe til dette formål.Produkterne er lavet i 6061 Aluminium, og alle dele er behandlet af strenge varmebehandling proces.Sikre, at produktet har nok hårdhed.Og den generelt ringe, det indre hul er aldrig bearbejdet procedurer.Imidlertid, for at sikre nøjagtigheden af SKWGEAR, den interne huller af hver ring er alle behandlet af CNC for at sikre den samme størrelse.SKWGEAR rifle anvendelsesområde ringe, er en høj præcision, let.Professionel ring med relativt økonomisk pris.

34mm/30mm Dobbelt Ring

Beskrivelse:

Taktisk 34mm Montere Ringene er designet til at passe Picatinny Mil.Std. 1913 anvendelsesområde baser.Vi giver nøjagtighed til ringen design af bearbejdning en bærende rekyl slæbe på karakteren otte tværs af bolt.Denne rekyl slæbe passer til netop alle de bearbejdes på tværs af lug, der giver perfekt tilpasning.

Taktisk 34mm Montere Ringene er Militære Standarder spørgsmål på Høj-drevne riffel, og er optimeret til den krævende .50 BMG.De er bearbejdet af Ammunition, Grade aluminium og Professionel varmebehandling proces og Sort Oxid færdig.

Funktioner: Højeste kvalitet, der er valgt. 6061 Aluminium Legering Konstruktion i Mat Sort finish 4 bolte ring stil inden for heavy duty.Passer Nat Kraft, Leupold eller andre 34mm anvendelsesområder, lasere og lygter Passer på Picatinny Skinne stødsikker.

Specifikationer:

Rail Type:

Picatinny

Diameter:

34mm

Tykkelse:

15.87 mm / 0.625 "

& 25,4 mm /1 "

Center Højde:

37.85 mm(1.49" fra bunden til midten af ringen).

Over Højde :

64.746 mm(2.55" fra bunden til Toppen af ringen).

Materiale:

6061 Aluminium Legering

Farve:

Mat Sort

Emballage detaljer:

1 par af 34mm Mount Ringe

1 stykke af Allen Skruenøgler

Betaling:

ALipay er den første mulighed og prioritet for betaling.Vi kan også acceptere betaling via Western Union, Bank eller T/T Wire Transaktion osv.

Betaling skal ske straks ved auktionen lukker.

Hvis du ønsker at bruge paypal, pls kontakte os.

Forsendelse(i hele verden):

Gratis Forsendelse!!!

1) Varen vil blive afsendt indenfor 3 arbejdsdage efter at have modtaget en godkendt betaling, og viste "Færdig" status.

Et tracking nummer vil blive sendt til køber på tidspunktet for overførslen.

2)Bedes forlade os den rigtige adresse!Vi vil ikke være ansvarlig for pakken tilbagelevering på grund af købers fejl (såsom at være ude, forkert adresse, osv.)

3)Kina post tager normalt 2-3 uger, og vi er ikke ansvarlige for tracking.Bemærk positivt kontakte dit lokale postkontor hvis ikke du modtager den.Hvis u ønsker at vælge en sikrere og hurtigere måde, såsom EMS, DHL eller UPS, skal du betale ekstra gebyr.EMS tager normalt 5-7 dage, med fuld poster.

4)Dette levering arrangement er uden vores Helligdag.

5)på Grund af skibsfart Regler: ALLE Batterier Vil Være Remvoed Før Forsendelse.

6)Nogle elementer kan blive forsinket, hvis den holdes af told for yderligere inspektion.Leveringstiden afhænger af produktet og afstand til den ønskede destination.

7)Vi forsøger vores bedste for at give dig den mest pålidelig, billig måde shipping service.men nogle gange er international levering er meget afhængig af den lokale told-og post service.hvis du ikke modtager din vare til tiden, bedes du straks kontakte os for at få yderligere hjælp.vi vil være ansvarlig for eventuelle skader eller tab afholdt i shipping-processen.

Om Os:

SKW Optical Technology (Shenzhen) Co., Ltd .er en producent af høj kvalitet optisk udstyr til både militær og civil brug.Vores speciale ligger i semi-high og high-end optisk rifle scopes, men vi producerer også spottingscopes, kikkert, skydevåben, tilbehør (som er helt i overensstemmelse med folkeretten), kamp uniform, skudsikre produkter og en bred vifte af udendørs tilbehør.Vores fabrik, som gør det optiske scopes, der ligger i Shenzhen, Guangdong, Kina.

Mere information, klik på vores hjemmeside.

Kontakt Os:

1)Vi arbejder på 5 dage (mandag til FIR 8:30 AM-6:00 PM EST ) for en uge.

2)kan Du efterlade os en besked direkte på Handels-Menager eller send os i station brev ,vil vi svare dig så hurtigt som muligt .

Returret:

1)Du skal underrette os inden for 15 dage (i henhold til udstationering dato).

2)Returnere varer SKAL have alle ORIGINALE emballage og tilbehør.

3)Retur porto og forsikring gebyr er ikke refunderbart for at returnere varer.

4)Tilbage/exchange-overførsel af kvalitet, vil vi levere gratis efter service vedligeholdelse for kvaliteten problemet varer (refusion eller ombytning ny forsendelse).

Feedback:

1)Vi Bestræber os på ethvert køb at være fem-stjernet bedømt én.Lad os venligst vide, hvordan vi kan gøre din fem-stjernet bedømt en også!

2)Vores mål er at gøre hver eneste kunde er 100% tilfreds med deres ordre.Når du modtager din ordre tage et minut til at forlade os positiv feedback på www.vintanker.dk.Du må ikke bare forlade en neutral/negativ feedback, hvis du havde et problem med en vare.Hvis du ikke er tilfreds, lad os venligst vide, før de forlader feedback.Send os en besked via TM og lad os vide, hvordan vi kan tjene din tilfredshed!

3)Du skal vide, at din positive feedback og 5-stjernet rating på www.vintanker.dk er meget vigtigt for os !Tak!

Bemærk:


  • Guide Type: Picatinny
  • Mount: 34mm
  • Model-Nummer: Picatinny
  • Guide Længde: 22"/55cm