13.3" For Asus Zenbook UX360U UX360UA Serie Fuld LCD-Skærm + Touch Glas Digitizer Assembly B133HAN02.7 LP133QD1.SPB2

 • Anmeldelser
 • På lager
kr744.41

Tags: asus ux360, ux360ua, asus ux360ua, ux360c, ux390ua, xiaomi notebook pro taske med, a1465 lcd -, asus ux360c, asus ux360ca, a1932 skærm.

13.3" For Asus Zenbook UX360U UX360UA Serie Fuld LCD-Skærm + Touch Glas Digitizer Assembly B133HAN02.7 LP133QD1.SPB2

Betingelse Helt nye og original Skærm Størrelse 13.3" Skærm-Teknologi LED LCD-billedformat 16:9 Max.Opløsning 1920*1080 / 3200*1800 Kompatible Produkt Linje For Asus Zenbook UX360U UX360UA Serie LCD-Skærm B133HAN02.7 / LP133QD1.SPB2 eller kompatibel model Stik: 30 pins / 40 pins Garanti 120 dage

4. EMS: Det sædvanlige tager 5-15 hverdage at få pakken.

5. DHL/Fedex/UPS/TNT: Det sædvanlige tager 3-7 hverdage at få pakken.

6. EMS express mail er en meget stærk clearance i Rusland og Brasilien.

7. DHL er hurtig og sikker, det er fra Europa, Amerika, Australien, Asien og er også let at give videre til kunderne de bedste valgmuligheder og en rimelig pris.

8. Alle de Tracking nummer vil blive sørge for at kontrollere den skibsfart oplysninger.

Garanti/Service Efter Salg

1. Vi vil tilbyde dig 90 dages garanti.

2. Vi tester én efter én, før forsendelse, 100% arbejder godt før forsendelse.Du kan være forvisset om køb.

3. Vi har et professionelt team til at pakke det meget godt for at undgå skader, så du behøver ikke bekymre dig om at pakken.

4. Købere er kun ansvarlig for tilbagevenden shipping gebyrer for garanti (I de fleste købere vil kun har til gengæld det problem, komponenter end hele pakken.)

5. Udskift nyt og godt, hvis du fik den falske produkter.Men sørg for, at der ikke bruges, og ikke menneskeskabte beskadiget.

6. Før du returnerer varer, bedes du sørge for at komme til vores vende tilbage og skrive "gave" på levering ark.Brug venligst almindelig post, og give os et tracking nummer.Når vi har modtaget de varer, vil vi reparere dem eller bytte dem så hurtigt som muligt.

7. Tjek venligst pakken udseende omhyggeligt, når du modtager det, og bekræft, hvis der er udseende brud.Hvis det er beskadiget, skal du ikke underskrive for den og give billeder af pakken samt bevis dokument fra dit lokale posthus.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig med at løse problemet.

8. Hvis du finder produktet ikke fungerer normalt, skal du kontrollere to gange for at bekræfte den, og kontakt os på første gang.Kunden skal betale for retur forsendelse gebyr.Vi nægter nogen refusion til den objektive årsag og skader på produktet, der skyldes til din ukorrekt installation.

9. Vigtige Tips:

Bemærk test, før fastsættelse og vær venlig ikke at fjerne mærket, før du bekræfter, at produktet er ikke noget problem.Hvis du ikke er professionel, så venligst ikke i deres installation.Køber en gang fjern det mærke, vi ikke tilbyder nogen garanti.

10. Hvis du er tilfreds med produkterne efter at have testet, så du kan installere på din maskine.Hvis du ikke er tilfreds , så kontakt os rettidig, dette er vores træffetid: mandag-lørdag 9:30 til 6:30 pm . (Kina tid) .Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig, tak !

Returnering/Refusion:

1. Hvis du køber de forkerte varer, eller du ikke ønsker den vare, du har købt, kan du returnere det tilbage til os inden for 3-5 dage , men du skal tilbyde forsendelse gebyr.Tak.

2. En fuld tilbagebetaling vil blive givet, hvis varer returneres i deres oprindelige tilstand .

3. Købere er ansvarlig for tilbagevenden shipping med den rette emballage.

4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

5. Køberen vil tage den retur forsendelsesomkostninger , hvis det er i stykker ved dig selv, eller bestille det forkerte produkt.

6. Når modtages elementer, refunderer vi dig med det samme.

7. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage , det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!

Feedback :

1. Vi stoler på vores omdømme og kundernes tilfredshed at lykkes.Din feedback er meget vigtig for os.Venligst forlade god feedback med 5 stjerner, hvis du er tilfreds med vores varer og service.

2. Bedes du give os mulighed for at løse ethvert problem.Vi forstår godt de bekymringer og frustrationer, du mand, og vil gøre vores bedste for at løse problemerne.

3. Venligst e-mail os, inden de forlader nogen negativ feedback eller åbning af eventuelle tvister på stedet.vi vil tilbyde dig den bedste løsning til at løse dine problemer, vil vi aldrig lade vores kunder mister deres penge.Din forståelse vil være meget værdsat!

4. Hvis du har nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.På grund af tidsforskellen, kan vi ikke være i stand til at besvare dine spørgsmål med det samme.Tillad 24 timer for os at følge.Vi vil gøre vores bedste for at hjælpe dig på én gang.Tak for din forståelse og støtte !

FAQ:

1. Q: jeg er ikke sikker på, der er egnet til min bærbare computer/tablet.Hvordan kan jeg gøre?

A: tjek Venligst om mærke og modeller og kabel-linje(FPC) er den samme som min beskrivelse.Du kan også kontakte sælger.Vi vil svare dig snarest !

2. Q: Hvornår vil du sende pakken?

A: vil Vi sende pakken inden for 2 dage efter du betale for.

3. Q: hvad med emballagen?

A: Vi vil sætte ind i en boble taske og bundet af boble papir, og derefter sætte ind i en hård kasse.Vi har stor erfaring i pakning, så du behøver ikke bekymre dig om pakning!

4. Q: Hvornår modtager jeg pakken?

A: på Grund af vejret, flyforsinkelse, ferie og så videre, mange på grund vil påvirke leveringstiden.Må ikke bekymre dig!Vi lover:hvis pakken ikke kan være modtaget inden 2 måneder, tilbyder vi en fuld refundering!

5. Q: jeg vil have et hurtigste forsendelse.Men www.vintanker.dk DHL er meget dyrt.Hvordan vælger jeg expressage som DHL?


 • Garanti: 3 Måneder
 • Kompatible Mærker: Asus
 • Mærke: LCDOLED
 • Anvendelse: Bærbar computer
 • Oprindelse: KN(Oprindelse)
 • Model-Nummer: For Asus Zenbook Flip UX360U UX360UA Series
 • Produkt Type: LCD-skærm montage
 • Skærmstørrelse: 13.3"
 • Beslutninger: 1920*1080 / 3200*1800
 • Komponent Type: Andre