Ny Bærbar Stå Sammenklappelig Base Desktop Support Notebook Holder Til Macbook Pro Bærbar Computer Bærbar Computer Holderen Riser

  • Anmeldelser
  • På lager
kr75.56 kr40.82

Tags: blød laptop tabel, leshp holder til bærbare computere, riser-kort, macbook air, k2 stå, mænd computer, macbook, spil bærbar, notesblok, macbook stå.

Bullet Punkter: 1、af Høj kvalitet materiale, ABS plast og silica gel er integreret dannet, stærk og holdbar.

2、silikone beskyttelse ikke beskadige udstyret.Beslaget bruger silikone anti-skid puder for at øge friktion og forhindre glidning.Høj-frekvens skrive ikke ryste, og det er stabil og ikke falder.

3、Den hule varmeafledning design øger luftcirkulation, hastigheder op varmeafledning af udstyr, og ikke går i stå i underholdning og kontor.

4、Proteser forbedrer siddestilling, rejser udstyr til at justere vinklen på visning, gør halshvirvelsøjlen i en afslappet tilstand, reducerer lænde-stamme, og er mere komfortabel i løbet af timer.

5、Ti-niveau vinkel justering, der er egnet til brugere i forskellige højder.De holder til bærbare computere, folder på få sekunder, som er stabile og skridsikre.

Specifikationer:

Materiale: ABS-plast og silikone

Folde-size: om 28*6*1.8 cm/11*2.36*0.708 tommer

Udvidet størrelse: om 28*21.2*3-22cm/11*8.35*1.18-8.66 tommer

Vægt: ca 224g

Fås i farverne: hvid, sort

Packing Liste:

1 x Vægbeslag(Computeren er Ikke Inkluderet I Pakken)

Bemærk:

1. På grund af forskellen i kameraudstyr, lys lysstyrke og skærm, den farve varen kan være lidt forskellige fra det billede.

2. På grund af manuel måling, bedes du give en tolerance på 0,1-2cm.

3. Kun de ovenfor emballage indhold, andre produkter er ikke medtaget.

1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO) 2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol. 3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse. 4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference. 5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen. 6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed! 7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering. 1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti. 2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.


  • Mærke: Rondaful
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)