100687658 Logic Controller Board PCB Udskiftning Kredsløb Praktisk Holdbar HDD Tilbehør, der Udskrives For ST2000DM001

  • Anmeldelser
  • På lager
kr42.74 kr27.79

Tags: hårdt drev, cctv harddisk, 4tb hdd, hp pavilion sata harddisk stik kabel, bestyrelsen hdd, pcb smd, port ssd, st2000dm001, søm pcb, hdd pcb logic board p1.

Specificatons:

Elementer: For Seagate SATA-Harddisk Disk H/D-ST2000DM001 ST500DM002

PCB Board Nummer: 100687658 REV B/C

Kompatibel H/D:

ST2000DM001

ST500DM002

ST1000DM003

ST3000DM001

ST2000VX000

ST2000VS000

Betingelser: der Anvendes (Funktionen kan benyttes normalt)

Før dit køb, skal du læse:

-Det er bare det kredsløb af en harddisk, IKKE hele harddisken.

-PCB board nummer er trykt på tavlen, ikke på mærkaten.

-Det er købers ansvar at afgøre, om bestyrelsen er tilstrækkelig til hans/hendes harddisk.

-Vi kan kun give grundlæggende oplysninger om kompatibilitet for kørsel.

-Vi ønsker at købe 1 af hver kredsløb kunden har visse reparation teknik, fordi nogle kredsløb er ikke en ændring til den disk, kroppen kan blive direkte optaget på harddisken, harddiskens kroppen og hver af dens oprindelige kredsløb er en til en, der er en BIOS-chip.Så, skal være den oprindelige kredsløb (jeg.e.dårlig bestyrelsen) BIOS-chip til at få et godt bord, så harddisken kan identificeres.Harddisk kredsløb shop salg af alle annotation, som er BIOS-chip.

-Kunder, før de køber et kredsløb afgøre, om kredsløb boardproblem!Fordi harddisk fiasko er mere kompliceret, og ikke den hårde diskproblems skal være bestyrelsen problem, nogle harddisk på overfladen som kredsløb er brudt, men er faktisk en skive krop fejl, eller to fejl, der eksisterer på samme tid; thereforewe ikke garantere, at efter at sætte på vores kredsløb til din harddisk vil benormal drift.

Pakke Inkluderet:

1 x 100687658 REV B/C-PCB Kredsløb

Meddelelse

- På grund af forskellige producere en serie, produkt detaljer kan være lidt anderledes.Hvis du passede forskel, bedes du købe det omhyggeligt.

- Tillad 1-3CM adskiller sig på grund af manuel måling.

- På grund af de forskellige display-og andet lys, er det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Tak for din forståelse.

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


  • Mærke: LEORY
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)