Mytologi For Blackview BV6300 Pro USB-Board Flex Kabel Dock-Stik Tilbehør Til Mobiltelefon Opladeren Kredsløb

  • Anmeldelser
  • På lager
kr34.30 kr30.89

Tags: blackview bv6300, blackview bv9800, bv6800 pro, blackview bv6800 pro, bv6300, sagen bv1000, blackview bv6300 pro, blackview knappen, blackview bv6000, blackview bundkort.

Bemærk:Mytologi Mini Board passer til Blackview BV6300 pro

Beskrivelse: 1,100% Testet Nye!Aldrig Brugt Før! 2,Package: 1 x Mini board for Blackview BV6300 pro mobiltelefonen. Bemærk venligst: > Før du køber, så kig på billedet omhyggeligt og bekræfte, om det er egnet til din mobiltelefon model.Hvis du har nogen spørgsmål, bedes du kontakte os. > Alle varer vi sælger, er i god kvalitet og under streng undersøgelse, før de er afsendt.Vi vil gøre vores bedste for at undgå ethvert problem med kvaliteten. > I mit produkt,vi har vores mærke og logo.Forsendelse: 1. Vi sender pakker inden for 3 dage efter købers betaling er bekræftet af www.vintanker.dk. 2. Vores priser er ikke medregnet destination for told. 3. Vi vil ansvaret for Kina told problem, og køber skulle være ansvarlig for den destination, told problem .Transport tid: 1: www.vintanker.dk Standard Shipping,har brug for 10~55 arbejdsdage eller mere. 2: DHL,har brug for 3~6 hverdage.Feedback: 1. Hvis du opfylder med at levere varer, bedes du venligst hjælpe til at forlade positive tilbagemeldinger, og vi vil gøre det samme for dig. 2. Vi bekymrer os om vores værdifulde kunder, og vil bestræbe os på at løse eventuelle uventede problemer. 3. Hvis du ikke opfylder den varer, er du velkommen til at kontakte os i god tid.Du må ikke åbne enhver tvist,vil Vi altid gøre vores bedste for at løse problemet og leve op til din tilfredshed.

Vigtigt Bemærk: fragt-og ekspeditionsgebyr ikke refunderes, og kunden skal være ansvarlig for alle afgifter i forbindelse med returnering og reshipping.Alle retur punkter skal være i god stand.De skal være under gensælges tilstand.Man har lavet fejl er ikke en garanti for, sådan er ødelagt, ridset, og så videre.Før du installerer vores skærm eller andet tilbehør, venligst se vores skærm eller andet tilbehør.Hvis der ikke er noget problem, kan du installere det på din mobiltelefon.Når det er installeret på din telefon, vil vi ikke give nogen garanti eller erstatning.


  • Bruger: USB-Oplader-Dock
  • Kompatible Mærker: Andre
  • Mærke: Mytologi
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Model-Nummer: USB-Bord For Blackview BV6300 pro
  • USB-bestyrelsen: For Blackview BV6300 Pro
  • Design: BAR