SparkFun FTDI Grundlæggende Breakout - 3,3 V DEV-09873 DEV-09873 Interface udviklingsværktøjer FTDI Grundlæggende Breakout 3.3 V

  • Anmeldelser
  • På lager
kr93.05

Tags: ftdi usb, ft232, ft232rl usb, ftdi usb-ttl, ft232rl ftdi, gameboy glas, game boy micro bundkort, ft232rl ftdi usb, crucial ssd, afgørende ddr4.

Kan du give os et budskab, som vi bliver nødt til at vide leveringstid på den første tid til at svare

Beskrivelse: Dette er den nyeste udgave af vores .Vi bruger nu en SMD 6-pin header på bunden, hvilket gør det mindre og mere kompakt.Funktionalitet er forblevet den samme.

Dette er en grundlæggende breakout bestyrelsen for FTDI FT232RL USB til seriel .Den benet af dette board kampe FTDI-kabel til at arbejde med officielle og klonede 3.3 V bestyrelser.Det kan også anvendes til almindelige serielle programmer.Den store forskel med dette bord er, at det bringer det DTR pin-i modsætning til RTS-pin af FTDI-kabel.Det DTR pin-kode gør det muligt for et mål til auto-reset, når en ny Skitse er hentet.Dette er en rigtig god egenskab at have og giver en skitse til at blive hentet uden at skulle slå på reset-knappen.Denne bestyrelse vil automatisk nulstilling nogen bestyrelse, der har nulstille pin-bragt ud til et 6-pin stik.

Det ben, der er mærket BLK og GRN svarer til de farvede ledninger på FTDI-kabel.Den sorte ledning på FTDI-kabel GND, grøn er DTR.Brug disse BLK og GRN benene til at tilpasse FTDI grundlæggende bord med din målgruppe.

Der er fordele og ulemper til FTDI Kabel-vs FTDI Grundlæggende.Dette har bestyrelsen TX og RX Lysdioder, der giver dig mulighed for rent faktisk at se seriel trafik på Led ' erne til at kontrollere, hvis bestyrelsen er på arbejde, men dette board kræver en Mini-B-kabel.FTDI-Kablet er godt beskyttet mod de elementer, men er stor og kan være indlejret i et projekt, som nemt.FTDI Grundlæggende bruger DTR at forårsage en hardware reset, hvor FTDI kabel bruger RTS-signal.

Dette bord blev designet til at reducere omkostningerne ved udvikling og øget brugervenlighed (auto-reset-funktionen rocks!).Vores Pro og LilyPad boards anvender denne type af stik.

Bemærk: Vi kender en masse af du foretrækker microUSB over miniUSB.Aldrig bange, vi got du dækket!Tjek vores for dit micro FTDI behov!


  • Model-Nummer: x
  • Mærke: Flyve tænker Dili Asien