70g BK C M Y Genopfyldning Toner Pulver til konica minolta 1600 1600W 1650 1650EN 1680 1680MF 1690 1690MF Printere til refill

  • Anmeldelser
  • På lager
kr124.01 kr102.91

Tags: helicoid, konica minolta printer, konica minolta toner, puff bar cigaret 1600, laser pulver printer, TOner, pulver toner, konica minolta toner, xfury 1600 ram, bizhub toner.

refill Patron-Kode: for Konica Minolta Bizhub A0V301F-BK / A0V301H-BK / A0V301K-BK , A0V30HF-C / A0V30HH-C /

A0V30HK-C, A0V30CF-M / A0V30CH-M / A0V30CK-M, A0V306F-Y / A0V306H-Y / A0V306K-Y

arbejde I Kopimaskine Modeller: for Konica Minolta MagiColor 1600W, 1650EN, 1680MF, 1690MF

Farve: Sort / Cyan / Magenta / Gul

Net Wight : 70g / Flaske

funktion: besparelse, ingen skader-printer af Høj kvalitet print, Low carbon-miljøvenlig.

bemærk: Undgå direkte kontakt med øjnene eller huden.

Bemærk sørg for, at kassetten er genopfyldelig, før genopfyldning.

Hvordan til at kende din patron er genopfyldelig?

Der er 2 huller på genopfyldning cartridhes,større ene er at redill nye pulver og samller den ene er at hælde brugt til venstre pulver .

Refill instruktion:

1.Tage ud din genopfyldning blækpatron fra printeren omhyggeligt .

2.spild af pulver outlet nedad og lodret fra top til bund og toner, skal du forsigtigt pat toner flere gange, så affald cirkulære plast cover pulver outlet åbnet, når de er inde i affald alle hældes ud, for at hælde ren nogle, låget .

3.Åben toppen af pulver i munden, og også fast ned og forsigtigt klappe den resterende carbon pulver ud af det, og bruge en pose til at holde det hele, i tilfælde af forurening .

4.Vil være klar til at komme på flaske, før du åbner dækslet, før den hårde toner ryste og inde i tonerpatronen er ensartet, åbne tilpasning af pulver fodring port til tryk i flasken, når alle låget kan være .

5.Print test på maskinen, efter tilsætning af toner, men også et par parallel ryste tromlen, således at fordelingen af carbon pulver inde i det jævnt .

tip:

Når du tilføjer pulver, gøre beskyttende foranstaltninger for at undgå carbon pulver indåndes i den menneskelige krop

Spild af pulver i affald pulver bin skal behandles rene, ellers vil det producere pulver lækage og spild pulver friktion tromme kerne, vil det også reducere tromme core liv .

Om label: Efter at have modtaget produktet, hvis det konstateres, at produkt etiketter, der ikke har de modeller, som vi har nævnt på titlen eller den printer, som du anvender.Må ikke bekymre sig, fordi dette produkt er velegnet til mange typer, og det er forskellige navn i forskellige områder, etiketter, kan ikke vise alle serier.vi er sikker på at det passer til den printer, som vores link titel og detaljeret beskrivelse har nævnt.Tvivl ikke på produktet på grund af forskellen på mærkater på pakken.Hvis du har andre spørgsmål, bedes du kontakte os.Vægt:

*Sørg for, at dette er den rigtige type til dine printere og vide, hvordan man bruger det ved dig selv.Læs produktbeskrivelsen grundigt, før du for at undgå unødvendige problemer.Hvis køber ikke er sikker ,skal du kontakte sælgeren direkte.

*Dette produkt er kompatibelt forbrugsvarer (ikke-originale produkter), ved hjælp af materialer af høj kvalitet, Seiko produktion, for den originale forbrugsstoffer perfekt erstatning; og printer eller originale forbrugsstoffer, der fabrikanter ikke har nogen relation.

*Billeder af produktet, parametre og anden information er kun til reference.Det er muligt at opgradere eller ændre produktets emballage, oprindelse eller noget tilbehør uden forudgående varsel.Hvis billeder og parametre for de produkter, der modtages, ikke svarer til den virkelige objekter, skal du tage den fysiske genstande, som opfylder kriterierne.Vi garanterer, at de solgte produkter er kvalificerede produkter, og at de er i overensstemmelse med den aktuelle mainstream nye produkter på markedet.Tilgiv mig for ikke at opdatere i gang.

Forsendelse

1. Shipping måde: Normalt sender vi pakken af Kina Post, der er Registreret luftpost /epacket/ Sælgers Forsendelse Metode

disse levering inforamtion kan spores online.

2. Skibet ud: 1-5 dage efter modtagelse af din betaling.Vi har brug for tid til at pakke og beskæftige sig med afsenderen af ordrer, og nogle gange er der ferie eller weekend,pls forstå.

3. Leveringstid: 10-39 arbejdsdage variere fra forskellige områder på forskellige måder (normalt Brasilien, Chile og nogle andre fjerntliggende land tager omkring 60-90 dage)

Nogle gange kan det forsinket på grund af nogle utilsigtede problemer.Pls kontakte os så hurtigt som muligt.

Hvis du ikke modtager produkterne på tidsplan, og vi vil løse problemet, indtil du er tilfreds, så længe du holder kontakten med os.

Feedback

-Hvis du er tilfreds med vores produkt og service, tak til at forlade os et 5 stjerner positiv feedback.

-Hvis du ikke er tilfreds med vores produkt eller service, SKAL du kontakte os INDEN de forlader en negativ feedback.Vi vil give dig en tilfredsstillende løsning.

Hvis du har problemer på feedback, pls henvises til køber centrum af www.vintanker.dk:


  • Funktion: Kompatibel
  • Model-Nummer: Tusind seks hundrede
  • Type: Tonerpulver
  • Farvet: Ja
  • Relevant Udstyr: Laser Printer
  • Mærke: NoEnName_Null
  • Kompatible Mærker: Konica Minolta