Ikke-orienteret silicium stålplader koldvalsede silicium forarbejdning af stål 0,35 mm Baosteel B35A230 der kan tilpasses

  • Anmeldelser
  • På lager
kr117.87 kr94.29

Tags: læder ur håndled, kolde stil, katana stålplader, ei silicium stålplader, bærbare elektriske roll, elektrisk rulle, da, cold steel knive, armbånd til orient, givi taske, handwatch.

Størrelsen kan tilpasses, Kundespecifikke priser, så kontakt sælgeren

Silicium silicium stål Hvad er forskellen?

Spørgsmål grunde: Fordi der er to populære navn i markedet, undgå at bruge det forkerte materiale, så der er spørgsmålet om silicon stål og silicium stål er to former navn for forskellige perioder er faktisk de samme ting..?..

Silicium.Grundstof "silicon" det tidligere navn. "Silicium" ord, såsom "Silicon Valley" (Silicon Valley).Elektrisk stål ark, bedre kendt som silicon stål eller silicium stålplader.Stort set, silicium metal plade type, på grund af sin særlige formål en separat afdeling.

Elektrisk almindeligt kendt som silicon stål eller silicium stålplade med en silicium stål: Er en low carbon-holdige bløde magnetiske legeringer af ferrosilicium,?Silicium er generelt i en mængde på 0,5 til 4,5%, af varme, kulde-valset.Normalt en tykkelse på mindre end 1 mm, så arket.Kan øge resistivitet af silicium blev tilføjet, og den maksimale magnetisk permeabilitet af jern, reducere tvangsmiddel, core tab (jern tab) og magnetisk aldring.

Hovedsagelig anvendes til fremstilling af en række centrale transformere, motorer og generatorer.Verden silicium stål produktion af om? 1% af den samlede stål (se precision legering). ?Silicium bredt, er en plade type, på grund af sin særlige formål og uafhængig af en filial.

Er en low carbon-holdige bløde magnetiske legeringer af ferrosilicium, silicon indholdet er normalt fra 0,5 til 4,5%.Kan øge resistivitet af silicium blev tilføjet, og den maksimale magnetisk permeabilitet af jern, reducere tvangsmiddel, core tab (jern tab) og magnetisk aldring.

Isolerende effekt mellem hvert stykke silicium?

Hver af silicium stål ark mellem isolering

1, silicium i sig selv er en dirigent, AC flux, der handler i kernen producerer også en induceret strøm.Dette kan ikke undgås.

2, Hvis kerne er en helhed, svarende til et stort område af dirigent, og en kort kredsløb, sin modstand værdi er meget lille, selv om den inducerede spænding er ikke høj, men den nuværende er høj.Dette giver en stor vortex (omsætning) tab.I alvorlige tilfælde, feber kerne vil smelte lokalt kendt som kernen "brand".

3, efter den isolerende maling belagt mellem hvert ark, således at den resulterende tværsnit, er opdelt i mange små tværsnit dirigent kerne.Dermed dens modstand bliver for stor.Så malingen belagt core, selv om tilstedeværelsen af en hvirvelstrøm tab (jern tab, der tilhører en del), men også en masse mindre.

4 derfor, den tyndere silicon stålplader, jo mindre tab.Typisk overfladen af koldvalset silicium stålplade, isolerende maling, en god belægning på fabrikken.Så længe vi ikke gør skade, kan han ikke længere male et.

Og ikke-orienteret silicium stålplader til orientering, Hvad er forskellen?

For det første både er koldvalset silicium stålplader (silicium stålplader), men med forskellige silicium indhold.Koldvalset ikke-orienteret silicium stålplader (silicium stål ark) fra 0,5% til 3,0% silicium, koldvalset orienteret silicium stål (silicium stål ark) i et beløb på 3,0% eller mere silicium.

For det andet, produktionsprocessen og forskellige egenskaber: ikke-orienteret silicium stålplader (silicium stål ark) end orienteret silicium stål (silicium stål ark) er relativt lav proces krav.Ikke-orienteret silicium stålplader (silicium stål ark) er rullet ind i barre eller plade tykkelse på omkring 2,3 mm spole.Når producere lav-silicium produkter, syltede efter varmtvalsede bredbånd var koldt valsede til en tykkelse på 0,5 mm.Når fremstilling af høj silicium produkter, syltede varmvalsede (eller via 800 ~ 850 ° normalisering efter bejdsning), eller 0.55 til 0,37 mm tyk koldvalsede, glødede i en blandet stemning af hydrogen og nitrogen i en kontinuerlig ovn 850 °, derefter med 6 til 10% koldvalsning reduktion til mindre 0,50 eller 0,35 mm tykt.Den kolde rullende reduktion ratio er lille, når korn vækst udglødning kan reducere jern tab.Begge plader var koldvalset på 20% af hydrogen og nitrogen atmosfære blandet ovnen 850 ° kontinuerlig endelige udglødning og derefter belagt med en isolerende folie af fosfat plus chromat.Koldvalset til den endelige tykkelse, multi-state levering af 0,35 mm og 0,5 mm tykke strimler.Ikke-orienteret silicium stål koldvalsede orienteret silicium stål er højere end Bs.Orienteret silicium stål (silicium stål ark) stål krav oxid lave integration indhold, og skal indeholde C0.03 ~ 0.05% og hæmmer (eller den anden fase dispersoids korn grænse adskillelse af elementer).- Hæmmere at forhindre, at den primære omkrystallisation og korn vækst, fremme af udviklingen af sekundære omkrystallisation, og derved opnå høj (110) [001] orientering.Magnetisk-hæmmer i sig selv skadelige, så efter afslutningen af hæmning, underlagt høj temperatur rensning udglødning.Når du bruger anden fase-hæmmer, en plade varme temperaturen skal hæves til det grove anden fase-partikler, således at den oprindelige løsning, efterfulgt af nedbør, der er så fine partikler under varmvalsning eller normalisering for at øge den hæmmende effekt. 0.28,0,30 eller kolde færdig tykkelse over 0,35 mm.Kold valsede korn orienteret silicium stål ark, bånd og strimler er 0,30 til 0,35 mm tykt orienteret silicium båndstål, og derefter gjort til syltede, koldvalsning og udglødning.Sammenlignet med koldvalset ikke-orienteret silicium stål, ikke-orienteret silicium stål end mange lav-tab orienteret silicium stål, et stærkt magnetisk retningsvirkning; overlegen høj permeabilitet og lav tab karakteristika i den rullende retning af let magnetisering.Orienteret kerne af stål tab i den rullende retning tværgående, at kun 1/3 af den relative magnetisk permeabilitet af 6: 1, omkring halvdelen af det jern tab af varmtvalsede strip, en permeabilitet på 2,5 gange det sidste .Kort orienteret ark, fordi det har bedre ydeevne end de ikke-orienteret magnetiske plader, en lavere 'jern tab. "


  • DIY-Forsyninger: ELEKTRISK
  • Model-Nummer: 55