Farverige Metal-Knappen Prop Virkelige Liv Undslippe Rummet Presse Dem til at Åbne Døren og Få Spor Afdeling Spil

  • Anmeldelser
  • På lager
kr390.82

Tags: anelse om spillet, access control system, exit escape værelse spillet, adgang, escape værelse rfid, escape værelse spillet bog, kat dør stop, undslippe rekvisitter lyd, escaperoom prop, cluedo.

Produkt Navn: Metal Knapper Prop

Kort Introduktion Der er flere metal knapper, som kan indstilles række af gåder.Spillere finde ud af det spor og lyser knapperne med rigtige rækkefølge, så er den EM-lås åbnes.

Prop liste

Flere metal knapper en Controller en 12V Adapter

Produkt højdepunkter

Standard farve er blå.Hvis du har brug for andre farver, pls efterlade besked om farver når du laver ordren.

Hvordan at spille

1. Der er flere metal knapper, der er installeret i at undslippe rummet.Værelses ejere indstil adgangskode sekvens som tidligere. 2. Spillere er nødt til at finde ud af nogle gåder for at få password sekvens.Efter lys op på disse knapper i den rigtige rækkefølge, EM-lås åbnes.

Sådan nulstilles

Efter udløses korrekt, vent 30 sekunder, nulstilles automatisk.

Hvordan til at indstille adgangskode

1. Sluk prop, skal du trykke på knappen konfiguration for i controlleren, mens der er strøm på.Efter at have hørt bip, lad gå af hånd. 2. Tryk på knapperne i adgangskode sekvens, som du vil indstille.Vent i 5 sekunder, efter at have hørt 1 bip, adgangskoden er gemt.

Hvordan til at forbinde controlleren med EM-lås

Tilslut red wire lås med den røde ledning controller; sort ledning med sort ledning i controlleren.

Varme Tips

1.Rekvisitter Dele Alle rekvisitter omfatter ikke EM-lås, kan du kontakte os for at købe 12V EM-lås. 2.Told Den vare pris omfatter ikke told, skatter og andre afgifter. 3.Forsendelse Vilkår 1)Vi gør worldwide shipping (Bortset fra nogle lande og APO/FPO). 2)Vi vil afsende varerne senest 4 dage efter modtaget betaling, hvis du har brug for at ændre adresse eller andre oplysninger, bedes du kontakte os inden for 24 timer efter betaling. 3)Service Transit Tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transittiden er forskellige, især i løbet af ferie tid.Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage, bare kontakt mig.Vi vil spore forsendelsen, og svare dig snarest. 4)De billeder, der vises på video og billeder til din reference.Din tilfredsstillende, er vores bedste vigtig ting! 4.Feedback Hvis du kan give os et tidligt efter bekræftelse modtaget de rekvisitter, der vil være meget værdsat.Kan du efterlade en positiv feedback, hvis du er tilfreds med vores rekvisitter (Fem Starter) .Bare være velkommen til at kontakte os, før du efterlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil løse problemet hurtigst muligt.Tak for din forståelse. 5.Returnering Alle varer er i god kvalitet og nøje inspiceret før afsendelse.Vi vil undgå ethvert problem med kvaliteten.Hvis du er mot tilfreds, kan du kontakte os inden for 24 timer og bytte varen i 7 dage.Hvis prop er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og vi kan ikke udstede en refusion eller udskiftning.Alle returnerede varer skal være i original stand og original emballage med alle komponenter, der er inkluderet.Du skal også give os den specifikke årsag, og den tracking nummer for den vende tilbage.Efter både bekræftet alle ovenstående ting og annullere transaktionen fra www.vintanker.dk, vil vi refundere dig.


  • Mærke: EXZYU
  • Sikkerhed-Tilstand: Undlader Sikkert med Signal
  • Model-Nummer: EX0067
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Retning: INGEN