Metalplader Nibbler Dobbelt Ledes Metal Så Cutter 360 Graders Justerbar Bor Vedhæftet fil Skærende Værktøj med placeringsskinnen

  • Anmeldelser
  • På lager
kr91.81 kr58.75

Tags: borestander, metal nibbler, nibbler, galvaniseret slibeskive, nibler lille, døren metal cutter, cutter metalplader, decoup, nibber top, mad nibbler.

{infomodule}

#1 Metalplader Nibbler Cutter

Det er let, kompakt og slankt.Pow ered af en standard, der bor mellem 1500-3000 RPM, bare sæt kardanakslen i chuck af din boremaskine og spænd chuck, præcis som at sætte en boret.når du starter øvelsen, og den nibbler vil være klar til at skære.Det vil være en stor tidsbesparelse for at skære metalplader og tag af bølgeblik ark.den 360 graders justerbar skærehoved gør det nemt at kontrollere og har ikke noget problem med håndtering af enhver kurve eller straight, du kaster til den.Alsidig skære runde tilbehør, der hjælper dig til nemt at skære lige og runde.

Funktioner:

1. Unik komfort og holdbarhed.

2. Forskellige skære former til rådighed.

3. At være udstyret med en elektrisk boremaskine eller pow erdrill med 3000RPM.

4. Pow ered af en Hånd, Bore - ingen ekstra pow er kilde til nødvendig.

5. Fremragende skærehastighed ved 2 meter per minut med 3000RPM.Bedste skæring resultat uden grater på de skarpe kanter.

6. 360 ° roterbar kniven holder, kan ændre retning frit, som det kræves ved skæring, hvilket gør det mere bekvemt også agile at skære kurven , og forlænge levetiden for klingen.

7. Perfekt til bil reparation og husets vedligeholdelse kan lide metal tag, skære -, varme -, ventilations-afløbsrør og andre plader af metal.Alsidig skære tilbehør til RUNDE og LIGE skæring.

Skærekapacitet:

Rotation Hastighed: 1500-3000rpm

For de vigtigste metal pladeklip: jern plate1.8mm max( ≤1:5 mm).

Rustfrit stål plade 1,2 mm max( ≤0,8 mm)

For andet materiale, tilskæring: kobber oraluminum plade 2,0 mm max.

Plast eller krydsfiner 2,0 mm max.

Glasfiber: 2,0 mm max.

Pakke Inkluderet:

1 Metalplader Nibbler Cutter

1 Plast Håndtag

1 Skruenøgle

#2 Placeringsskinnen

Farve: Sort

Materiale: ABS

Gældende anvendelsesområde: Dobbelt-Ledes Nibbler Metal Cutter

Funktioner:

Med skrue fittings, kan den installeres og bruges hurtigt og nemt.

Beslaget er stabilt for at sikre, at din skæremaskine ikke falde.

Pakke inkluderet:

1 x placeringsskinnen (Drill er ikke inkluderet i prisen)

2 x Skruer

2 x Nødder

2 x Underlagsplatter

Bemærkninger:

1. Manuel måling, tillad 1 ~ 3 mm fejl,tak.

2. På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billedet.

/ Om service / On - Time Levering til dig Fuld refusion, hvis produktet ikke er modtaget i garanteret leveringstid Længere Beskyttelse 15 dag mere beskyttelse efter for færdiggørelse, Returnerer Ekstra Returnere enhver vare,er det kun dem, der er i perfekt stand Garanteret Kvalitet Garanteret Kvalitet eller Fuld tilbagebetaling

Hvis du har nogen problemer med vores produkter eller tjenester, er du velkommen til at kontakte os først, før du forlader negativ feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse ethvert problem og give dig den bedste kundeservice.


  • DIY-Forsyninger: Metalbearbejdning
  • Certificering: INGEN
  • Model-Nummer: Dobbelt Ledes metalplader Nibbler med Beslag
  • Mærke: DOERSUPP
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)