3D-labyrint barriere for magiske efterretninger bold balance labyrint puslespil toy motion børns intelligens er egnet for børn at spille

  • Anmeldelser
  • På lager
kr48.88

Tags: bolden labyrint puslespil, mursten toy story, magic maze, dronning toy, puljen toy, opera toy, papir legetøj, bolden labyrint, 3d-labyrint, bingo toy.

Beskrivelse:

Den labyrint af 3D-labyrint er den mest sjov labyrint, der kan udfordre din højeste grænser og lad du føler spænding, som du aldrig har oplevet!

Dette produkt har 3 spil udgangspunkter, det endelige antal er 100, at det er vanskeligt koefficienten er 9.5, skal du først åbne den pakke, slå den flyvende tallerken, gør bolden til enhver udgangsposition (Start), følger retning af pilen, for Til sidst!!

◆ Udfordring dine intellektuelle begrænsninger

◆ super svært problem at løse, uddannelse tænkning, logik

◆ , Om det er en voksen eller et barn kan udfordre

◆ Kombinere balance + brain power + tænkning, logik + side agility spil, du kan regne den måde at se, hvem der kan bryde den hurtigste

Hvordan at spille: Slå bolden.Lad de små stålkugler bevæge sig fremad i den numeriske rækkefølge på banen, og stræber efter at nå slutningen punkt på den korteste tid.

Spil regler:

Enkeltstart: det første gang at nå finisher vinder inden for den angivne tid.Hvis du ikke har nået slutningen, hvor mange placeringer er bestået?

Ingen enkeltstart: spillet begynder.Bortset fra tid.Automatisk spillet slutter når en af deltagerne nå frem til målstregen.Vinderen er den vinderen.Resten af spillerne er rangeret efter antallet af overkørsler.

I løbet af spillet.Der kan angives på mange måder.Efter bolden er faldet fra spor et bestemt antal gange (1) eller (3 gange), er det automatisk kommer ud af spillet.

Funktioner:

1. Forbedre følelsesmæssig kontrol

2. Mestrer evnen til at balancere

3. En bedre forståelse af plads

Pakke Inkluderet:

Labyrint kugle*1


  • Materiale: Plast
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Certificering: CE