100pcs/masse Gratis Fragt Kvinder Øjenbryn, Ansigt, Næse Hår Klip Tweezer Remover Rustfrit Stål Pincet Form Af Øjenbryn Pincet

  • Anmeldelser
  • På lager
kr136.48

Tags: tous pincet, shavata øjenbryn pincet, præsentation pincet, klemme øjenbryn, disponibel piercing pincet, rustfrit piercing pincet, storbritannien øjenbryn pincet, Eyelash Tweezer, ts pincet, 316 pincet piercing.

Kvinder Øjenbryn, Ansigt, Næse Hår Klip Tweezer Remover Rustfrit Stål Pincet Form Af Øjenbryn Pincet

Funktioner:

Brand nye

Dette er en høj kvalitet øjenbryn tweezer til dame

Du kan bruge det til at fjerne uønsket hår såsom øjenbryn,pande

og facial hår,osv.

Klippet er professionel kvalitet instrument til at kvæle den tynde øjenbryn med

god elasticitet, og stram mund

Øjenbryn Plukning Pincet er sikkert og egen anti-skid design på håndtag

med poleret overflade, holdbare og behageligt for din daglige brug

Materiale: Rustfrit stål

Emballage Indhold:

1 x Øjenbryn Klip Tweezer

Form bemærk:

Vent lidt forskellige af de nedenstående billeder.tak

International Fragt

Vi vil normalt behandle din ordre indenfor 24-72 timer, men vi kan ikke garantere levering tid på grund af forskellige brugerdefinerede love og internationale mail-trafik.Tillad næsten 4 uger forsendelse dage for internationale postordre.Vi tilbyder også fremskyndet service for internationale ordrer.Og hvis du har brug for den hurtige levering, bedes du kontakte vores kundeservice for at få hjælp.Vi undskylder for enhver ulejlighed dette.

Betalingsbetingelser

For det meste: EMS:5-14days.UPS/DHL/FedEX/TNT:3-7 dage.Hongkong post /Kina Post:21-90days.

Vi leverer til Alixpress ' s adresse.Sørg venligst for, at din adresse i Alixpress er matchet med din shipping adresse, før du betaler.

Garanti&Retur

1.Købe med tillid!

2.Tilbagebetaling eller erstatning anmodning er kun tilgængelig, anmodninger inden for 1 uge efter modtaget pakken & returnering af varen, som den samme tilstand som modtaget.

3.Kontakt os for at få et afkast.Dit navn, auktion antal, og årsagen til returneringen skal medtages i e-mailen.Alle elementer, der returneres, skal indeholde alle de originale emballage.

4.Bemærk pak varen omhyggeligt.Returnerede varer vil blive testet og en ny udskiftning vil blive sendt til køber, straks når der konstateres defekte.I tilfælde af, at en passende erstatning er ikke til rådighed, så en vil blive refunderet.Fragt, håndtering og forsikring gebyrer kan ikke refunderes.

5.Hvis varen ikke er defekt, vil varen blive sendt tilbage til køber på købers regning.Varer, der returneres uden RMA-nummer for, vil blive afvist og returneret til afsenderen.Køber er ansvarlig for Alle Afkast Porto og forsendelsesomkostninger.Køber er ansvarlig for ekstra forsendelsesomkostninger for varer der returneres nægtet og/eller ikke kan leveres.Vi må ikke acceptere nogen tilbage uden en tilladelse nummer på feltet eller etiketten, det er at blive sendt tilbage i.Form Bemærk

1.Importafgifter, skatter og afgifter er ikke inkluderet i varens pris eller forsendelsesomkostninger.Disse afgifter er købers ansvar.

2.Disse afgifter er normalt indsamlet af at levere fragt (forsendelse) virksomheden, eller når du vælger den konto op , ikke at forveksle dem for yderligere forsendelsesomkostninger.

3.Lad ikke Negative feedback, uden at spørge os om hjælp.Bedes du kontakte os først, hvis du har enhver problem.Vi bestræber os på at svare på alle henvendelser så hurtigt som muligt.


  • Størrelse: R1
  • Element Type: Øjenbryn Tweezer
  • Materiale: Rustfrit Stål
  • Model-Nummer: 01236
  • Brug: Hår Klippet Tweezer Remover
  • farve: SØLV
  • Mærke: colFnnny
  • Pakke: Ingen pakke