Creality 3D-Ender-3 Magnetiske Bygge Overflade Plade Mærkat Puder Ultra-Fleksibelt Flytbare 3D-Printer Opvarmet Seng Dække 235*235mm

  • Anmeldelser
  • På lager
kr104.96 kr80.83

Tags: endedækslet, ibad pro cover, magnetiske byggeklodser 3d, varmeblok silicium, hot ende mk8, magnetiske blokke f 3d-bygning, fysetc foråret stål, 3d-printer bed magnet, varme seng magt, kabinet printer.

Produkt Beskrivelse:

Produktet er opdelt i to dele: Et (øvre)+B(lavere)

Del A: øverst er en mat overflade, og bagsiden er magnetisk (samspillet med den forreste Del B, spiller en attraktiv rolle)

Del B: top er magnetisk (med adsorption under En del af), bagsiden er selvklæbende (udgivet på printeren, platform, som spiller en fast rolle)

Instruktioner:

Du skal blot holde den nederste plade på din bygge plade og start udskrivning, skræl op oven på pladen med færdige udskrifter, så skrælle de øverste plade fra den udskriver.Tag den øverste plade tilbage i sted for næste runde af udskrivning.

Funktioner:

Opgradering Magnet Bygge Overflade Plade, størrelse 235*235mm/ 9.25 *9.25 i, der er egnet til Ender-3/Ender-3S/Ender-3 pro/CR20 og andre FDM 3D-printer opvarmet senge.

Bygge overfladen kommer med øvre magnetiske bygge overflade og lavere magnetisk selvklæbende base, nem at bruge.

Du skal blot holde den selvklæbende bund plade på den varme seng platform uden kant warp, og ingen lim er påkrævet, nem at bruge.

Det er let at fjerne PLA og PLA-baserede materialer fra 3D-print-platform, der sikrer bunden af din færdige model delikat og ingen vridning, og ingen brug for scrapper.

Premium materiale, super planhed, hurtig og ensartet varme, arbejde på max. 70℃, og kan være gentagen brug for at spare omkostninger. 100% Creality oprindelige mærkat, bedste tilbehør til din 3D printer.

Specifikationer:

Farve: Sort

Materiale: Plastik + Magnetisk

Produkt Størrelse: 235*235mm/ 9.25 *9.25 i

Produkt Vægt: 496g/ 17.5 oz

Pakke Størrelse: 29.3 * 28.1 * 3.6 cm/ 11.5 * 11.1 * 1.4 i

Pakke Vægt: 348g / 12.3 oz

Bemærk:

Hvis det ikke lykkes at adsorbere, bedes du dreje det 90 grader, og prøv igen.

Dette opbygger overfladen er normeret til PLA filamenter og PLA-baserede materialer, og IKKE til brug med høj-temperatur udskrivning programmer over 70°C

Pakke liste:

1 * Mærkat Sæt

1.Originale billeder af produktet er for gamle kunder.

2.Engros/dropshipping både understøttes, er du velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for en mere løs pris eller en hurtigere levering.

3.Vi leverer til hele verden fra Kina post,HK post EMS,DHL, Fedex og så videre,i henhold til dine valg, når de afgiver ordrer.vi er i stand til at kontrollere leveringstid,fordi det er blevet behandlet af Tredjeparts-service.

4.Service transit tid er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere,især i feriesæsonen.

5. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

1. Hvis det er noget der gør dig utilfreds eller vred, så kontakt os direkte, inden de forlader Feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemet, indtil du opfylder.

2. Hvis du opfylder med post, skal du tilføje vores butik på favorit-listen, og efterlad et positivt feedback (5stars) til at opmuntre os! ?

3. Vær venlig ikke at efterlade nogen negativ eller neutral feedback eller åbne enhver tvist, uden nogen kommunikation med vores service team, vi tror, vi kan løse problemet for dig perfekt på en venlig måde !


  • Model-Nummer: mærkat
  • Mærke: aibecy
  • Element Type: Varmen Papir