8X21Mini Folde Kikkert Lomme Teleskop Opera Briller Til Jagt Rejser Vandring God Gave Til et Barn Dreng, Piger Små Telesco

  • Anmeldelser
  • På lager
kr140.57 kr81.51

Tags: grundlag kikkert, praktica kikkert, sky-watcher, telescop, barn kikkert, maksutov-teleskopet, monokulare vandtæt, døren kikkert, Monokulare Rør, telesc.

Bonjour Ven,

Velkommen til min butik!!!

Fremragende Kvalitet og Rimelige Pris!!!

Produkt billeder og beskrivelse er kun til reference formål, så skal du se emnet producere.

BESKRIVELSE

Super Sikkerhed: Blød gummi omgivet okularerne er inkluderet for at beskytte øjnene, så børn ikke ondt i øjnene eller i ansigtet.Andre mærker har ikke denne sikkerhedsfunktion!

Der er ekstra belægning omkring okularer i forhold til andre mærker, og giver bedre beskyttelse af linsen under falls.

Stødsikker: Slidstærk kikkert, der kan modstå falder og falder på gulve, på grund af gummi-belægning, som absorberer stød.Hvis accily faldet på jorden, kikkerten er beskyttet mod dae med stødsikker gummiarmering.Andre mærker har ikke denne sikkerhedsfunktion!

Avanceret Design: Non-slip bunden, grebet er ergonomisk patenteret designet til at passe hænderne på børn.Det er let at fokusere, og de kan vænne sig til voksne øjne lige så godt som kid mellemstore øjne.Blade af et træ 100 meter væk kom i skarp fokus.

Crystal Clear View: CSP prisme grøn coated optik system kan styre optisk refleksion for at skabe skarpe og farverige erne.Produktet sikrer, at brugeren kan se hele synsfeltet til at opfange objekter nemt med 7.2° betragtningsvinkel.Multi-lag bredbånd-coating-teknologi, skal du se den scene, der er mere realistisk.

Real Kikkert til Børn: Dette produkt er en super nification 8X med en fantastisk udsigt.Kikkerten kan justeres til nemt at matche øjet afstand hul for hvert barn.Great for at se på fugle, læring, jagt, teatre, sejlture, vandreture, rejser og nyde ørkenen!

farve: blå

Udendørs læring har aldrig været så meget sjov!Nu med forbedret stødsikker Kikkert, kan børnene nyde og lære på samme tid.Disse kompakte kikkerter er designet til både drenge og piger, men for ikke at blive taget for en billig legetøj!De arbejder meget pænt og producere en klar skarp dvs.Giv dit barn en oplevelse, der vil vare hele livet!

Linse Coating: FMC

Produkt nification: 8X

Okular linse Diameter: 12 mm

Objektiv Diameter: 21 mm

Synsfelt: 122m / 1000m (yard)

Prisme Type: BAK-4, 100% af det reflekterede lys kan gøre mere klare og lyse ie

Materiale: ABS+FMC linse

Vægt: 170 G

Exit-Pupil Afstand: 10 mm

Øjestykker System: Twist til at matche øje til øje afstand

Angular field of view: 7.2 grader

Pakke inkluderet:

1 x Kikkert

1 x Kikkert taske

1 x brilleklud

1 x Rem

Bemærk:

1. Vær venlig ikke at bruge det, tværtimod!Bare bruge det korrekt som ie viste!

2. Her Night Vision betyder, at du kan bruge det, når det har til formål punkt er lys.

3. Til ordentlig øje tilpasning til dit lille barn, kan du rette folde kikkerten.

Kun over pakkens indhold, andre produkter er ikke medtaget.

Bemærk: Lys og forskellige skærme kan forårsage farven på elementet i billedet lidt forskellige fra de rigtige ting.Måling tilladt fejl er +/- 1-3cm.

DETALJER

Om Betaling

** Hvis du møder problemer, når du foretager betalingen, bedes du kontakte www.vintanker.dk Kundeservice for at bede om hjælp:

Om Efter-salg Service

* Vi er en pålidelig sælger, og vi har vores faglige efter-salg service til alle vores skikke.

* Hvis der er nogen spørgsmål, om den ordre,bedes du kontakte os i forvejen ,vil du altid blive her, indtil du får en glad svar.

Om Feedback

1. Tjek venligst pakken og post, når du får omhyggeligt at sørge for der er ikke noget problem.

2. Hvis du har enhver problem eller ikke er helt tilfreds med din pakke,skal du ikke tøve med at kontakte os først, før de forlader negativ feedback.

Vi vil løse problemet for at tilfredsstille dig.

3. Ser frem til dine fem-stjernede positiv feedback.

Tak!


  • Model-Nummer: Telesope
  • Type: Kikkert
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)