Tre-grid Bærbare Små Medicin Box Mini-Pack Pille Boks Rejse Medicin Sub Pack Medicin Box

  • Anmeldelser
  • På lager
kr27.61 kr11.04

Tags: ekoa pill box, p-piller piller box, tilpas pill box, glimmer makeup organizer, 1 pille boks, drikkevand pill box, keramiske makeup organizer, lixada pill box, acrylat makeup organizer, æg makeup organizer.

1. Farve forskel problem: alle produkter, der er skudt i form, kan du prøve at gøre farven ser tæt på det virkelige objekt.For kunder, der ikke kan tåle nogen farveforskel, skal du være forsigtig for at undgå unødigt spild af tid og penge.

2. Størrelsen problem: du kan læse en beskrivelse af produktet i detaljer eller kommunikere med os, før du skal købe den igen.Forklar, farven og størrelsen af produktet, du ønsker, når du køber.Ellers, vi vil levere varerne i henhold til den titel, beskrivelse som standard.

3. Hurtig levering, problem: på grund af forskellige byer, levering hastighed hurtig levering varierer.Især i dårligt vejr og juridiske helligdage, vil der være forsinkelser.Hertil kommer, at kvaliteten af sælgere i hver outlet hurtig virksomheden er også forskellige.I midten, kan der være nogle uventede faktorer såsom dårlig holdning af sælgere i nogle forretninger eller pakke skader, der er uforudsigelige for nogle sælgere.Kort sagt, bedes du kontakte os, hvis du er utilfreds.Vi vil arbejde aktivt for at kommunikere med den udtrykkelige virksomheden for at løse problemet.

4. Tab af varer: generelt, tab af varer, der er forårsaget af beskadigelse af pakken.Hvis pakken tape er fundet til at blive udskiftet, er beskadiget eller revet, i stykker, og der er tegn på udpakning, skal du ikke underskrive for det.Hvis pakken ikke er kontrolleret og underskrevet i, at det er svært for os at bære ansvaret for de manglende varer, mangel eller ulykker forårsaget af transport.Jeg håber, du kan forstå.Hvis det er en sikkerhedsvagt, eller en agent, bedes du venligst informere dem på forhånd til at kontrollere de varer i pakken.

5. Problemer med kvaliteten: før levering af de ting, der kan skilles ad, vil vi forsøge vores bedste for at åbne og kontrollere igen og igen og strengt.Størrelse og farve problemerne ikke er forårsaget af vores uagtsomhed i levering.Hvis du har brug for at ændre fragt, køberen skal bære det.Hvis du finder problemer med kvaliteten efter modtagelsen, bedes du kontakte os i god tid inden 48 timer efter modtagelsen, og give relevante billedet beviser, som vil blive løst korrekt for dig.Porto skal afholdes af os 。 Bemærk: undertøj og sokker må ikke acceptere nogen form for ombytning eller returnering efter brug.Tjek omhyggeligt, før anvendelsen.På grund af forskellige krav til hver enkelt kunde, er det umuligt at være perfekt i øjnene på enhver kunde.Jeg håber, at du ikke bekymrer sig for meget om nogle mindre fejl og mangler, som ikke påvirker anvendelsen af iført.

6. Om evaluering: vi vil gøre alt for at tilfredsstille folk med pris, kvalitet og dyd, og skabe en fair og harmonisk shopping miljø, opgradere shopping miljø og vaner af de mennesker, der er mange fordele ved online shopping, er vi nødt til at værne om og beskytte sammen, behandle hvert køb og salg med samvittighed, vil vi bestræbe os på at forfølge 100% positive bemærkninger, og vi er meget velkommen til at foretage en rimelig vurdering.Hvis der er et problem i transaktionen, skal vi først få kommunikationen, løse misforståelser og selvmodsigelser, og løse dem gennem høring.Det er vores forsømmelighed og ansvar, som vi tager alvorligt.Forståelse og respekt er gensidig


  • Anvendelsesområde: medicin
  • Funktion : Opbevaring
  • Kapacitet : 3-nettet
  • Produkt Kategori: pille-Sagen
  • Vare egenskaber: med klap
  • Handel attribut: Indenlandske handel
  • Materiale: PE
  • opbevaring scenarie: bære den med dig
  • max mængde : 500