EGR Prop Kit Fjernelse Tallerken Fuld Afblænding Kit For Land Rover Discovery 3 Til Range Rover Sport TDV6-Bil Tilbehør

  • Anmeldelser
  • På lager
kr58.75 kr48.20

Tags: landrover discovery 2, freelander2, carbon ford focus 3, land rover freeland 2, pladser range rover classic, ringede rover, skræddersyede land rover discovery, discovery sport 2017 mat, egr vw, land rover sport.

Funktioner:

1. Sikker og nem at rengøre: Dette produkt er med til at reducere sod produktion og forhindre kulaflejringer-op i indsugningsmanifold og port.

2. Forbedre bilens ydeevne: Dette produkt effektivt kan opnå en mere jævn tomgang og bedre brændstof økonomi.Turbo køler hurtigere og drejer hurtigere, bedre performance på din bil.

3. Robust og holdbar: Dette produkt effektivt kan forlænge levetiden af motoren og mere holdbart.

4. Nem at installere: Dette produkt er nemt at installere og støtter ikke-destruktiv installation.Så længe du har nogle grundlæggende færdigheder og værktøjer, kit, kan installeres hurtigt og nemt.

5. Stærke kompatibilitet: Dette produkt er egnet til Land Rover Discovery 3, og for Range Rover Sport TDV6, som er fuldt kompatibel og meget praktisk.

Beskrivelser:

1. Dette produkt er egnet til Land Rover Discovery 3, og for Range Rover Sport TDV6. Det er fuldt kompatibel og meget praktisk.

2. Dette produkt giver dig mulighed for at helt at forhindre, at den R-system opretter forbindelse til motoren uden sod, hvilket er meget sikker og miljøvenlig.

Specifikationer:

Farve: Sølv

Størrelse: 67*48mm

Montering: For Land Rover Discovery 3 Til Range Rover Sport TDV6

Materiale: aluminium legering

Pakke Inkluderet:

1 sæt x EGR Fjernelse Plade For Land Rover Discovery 3

Bemærkninger:

1.På grund af forskellen mellem de forskellige skærme, kan det billede, der måske ikke afspejler den faktiske farve på varen.Vi garanterer stil er den samme som vist på billederne.

2.Tillad lille dimension forskel på grund af forskellige manuel måling.


  • Størrelse: 67*48mm
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)