20pcs/masse -, Top-Salg Udsøgt Perle Vedhæng 5# & 8# Metal Lynlås Skydere

  • Anmeldelser
  • På lager
kr76.86

Tags: metal og lynlås, vedhæng zip, hoved lynlås, hoved zip, ziper, metal skyder lynlås, lynlås, reparation zip, aftrækker lynlås, låsning lynlås.

Top Salg Udsøgt Perle Vedhæng 5# & 8# Metal Lynlås Skydere

Model#: LT201805S-5#, LT201805B-8#

Materiale: zink legering

Størrelse: 5# skyder med aftrækker størrelse:34mm x 27mm; 8# skyder med aftrækker størrelse: 41mm x 31mm

Farve: sølv, pistol sorte farver tilgængelige

Package: 20pcs/masse i PP pose

Lynlås type: bemærk venligst, at for de 5# lynlås skyder, vi har tre typer af skydere til separat match med metal lynlås, nylon lynlås og harpiks lynlås; og 8# lynlås skyderen har to typer af skyderen til separat match med metal lynlås og harpiks lynlås, skal du sørge for dit lynlås type inden du bestiller .

Bemærkninger: skyderen pullers er aftageligt fra lynlås skydere, og vi kan blande farver for dig, hvis du efterlader besked til din anmodning.

Billeder af Detaljer:

Forsendelse Politik · Alle vores varer vil blive afsendt til købers adresse, som tilbydes af købere, så du bedes venligst bekræfte din adresse, før betaling.Også købere vil være ansvarlig for eventuelle skatter, Told eller yderligere gebyrer. · Så snart du betaler for din ordre(r), som normalt sender vi din pakke(r) inden for 48 timer! · GRATIS FORSENDELSE via China Post, luftpost, for de fleste af de lande, det tager normalt omkring 15-55 dage om at blive leveret.Præcis levering dage varierer fra de forskellige lande.Du kan efterlade en besked til os for seneste forsendelse status! · Hvis du ønsker at vælge express shipping(5-7 arbejdsdage for levering), er du velkommen til at kontakte os, før din betaling, og vi beregner de ekstra opgradering gebyr til hurtig mail forsendelse for dig.

Returret Hvis der opstår problemer,bedes du kontakte os senest 2 dage efter modtagelse af produktet(s), vil vi gøre vores bedste for at komme op med en løsning, der er tilfredsstillende for dig!Hvis produktet(s) har kvaliteten, eller var beskadiget, mens forsendelse eller du fået forkert produkt, osv., vi kan sende dig den nye vare(r) eller få dig en rabat eller refunderer alle pengene til dig!Feedback

Din tilfredshed er vores forfølge, vi ikke kun tilbyde den bedste kvalitet produkt(er), men også den bedste service efter salg, har vi garanti for, at tilbyde dig en fantastisk online-shopping oplevelse.

1. Bedes forlade os Positiv Feedback, hvis du er tilfreds med vores produkt(er )og service!Venligst ikke tøve med at dele vores produkter med andre kunder!

2. Hvis du møder ethvert problem i forbindelse med transaktionen, bedes du kontakte os frit!

3. Kontakt os venligst før du forlader os, Neutral eller Negativ feedback feedback, som en oprigtig og ansvarlige sælgeren, vi vil gøre vores bedste for at løse dit problem!


  • Materiale: Metal
  • Technics: Plating
  • Produkt Type: Lynlås Skydere
  • Størrelse: 5#, 8#
  • Model-Nummer: LT201805S-5#, LT201805B-8#
  • Skyder Type: Auto-Lock
  • Metal Type: zink Legering