Motorcykel Handsker Håndtaget Greb Dække Muffer Gant Moto Vandtæt Fortykket Scooter Styret Reflekterende Strimmel, Vindtæt, Varm H

  • Anmeldelser
  • På lager
kr91.50 kr75.06

Tags: cykel butterfly styret, handsker reflekterende, huawei motorcykel, handske scooter, hat, handsker reflekterende, aero carbon styret, handske til scooter, talje taske for at køre med en flaske, en type pole, reflekterende moto handsker.

Funktioner:

1. Materialer af høj kvalitet: Den udvendige side af styret handsker er fremstillet af PU-læder/vandtæt Oxford klud materiale, som har fordelene af slidstyrke, vandtæt og nem at rengøre.Indersiden af handsken er lavet af opgraderet tykke bamser, som er blødt og behageligt, og har bedre ydeevne i at holde sig varm, sikrer, at du ikke vil blive påvirket af koldt vejr.

2. En mere omfattende beskyttelse: Sammenlignet med handsker, styret cover har bedre beskyttelse og bedre resultater, fordi det kan holde dine hænder og arme varm på samme tid.Hertil kommer, at den tykkere materiale bruger vi vil hjælpe dig med at modstå den kolde vinter mere effektivt.

3. Vedtagelse af reflekterende stribe design, lampen tændes låget.Det vil glød, der gør det sikrere at ride natten.Den høje-kvalitet offentlig styret cover giver den bedste beskyttelse og varme i den kolde vinter klima.Bedste gave til familien.

4. Nem at installere, komfortabel og praktisk, og påvirker ikke bremse.Den stærke snor design på den åbning, der gør det muligt at installere eller fjerne den integrerede handsker uden brug af værktøj.

5. Bred anvendelse: handsker er velegnede til de fleste motorcykler og scootere, atv ' er eller snescootere.De er udstyret med en enkel og nyskabende låsning snor, som kan fast forsegle handsker til håndtaget.

Specifikation:

Navn: Motorcykel Handsker

Materiale: PU læder/oxford klud

Foring: tykke, super bløde velour

Farve: sort

Fastsættelse metode: snøre lukning fast, og krog-og-loop

Sæson: efterår og vinter

Gælder for mennesker: unisex (alle størrelser)

Gældende til modeller: motorcykler, scootere, elektriske køretøjer

Packing Liste:

1 Par*Motorcykel Handsker


  • Konto Type:
  • Oprindelse: KN(Oprindelse)
  • Funktion: